Розглянуто Дмитро Федченко / Перерозгляд рішення / Для ГС-ЗГС Держ. або ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
1,368
Реакції
1,246
Бали
253
Адреса
Нікополь
1. Нікнейм адміністратора: Дмитро Федченко
2. Особистий нікнейм: Макс Ігнатченко
3. Суть скарги: 14.01.2024 року на Центральному ринку сталася невелика подія.
Гравець Сергій Водний перебуваючи на центральному ринку почав всіх ображати та нецензурно виражатися в бік гравців. При цьому це він говорив відкрито в обличчя самим гравцям. Сталося - це більше через те, що його помилково системно взяли в кайданки після чого одразу відпустили та відкатили ситуацію, так-як затримати повинні були іншого гравця. Далі через образи Сергія Водного було затримано та доставлено до КПЗ, де по дорозі та в самому НПУ і ЦР він ображав гравців та неадекватно висловлювався. Особисто від себе хочу добавити, що в кінці 2 відео особовий склад СБУ перебуваючи біля КПЗ самі йому повідомляли, що він неадекватний. Добре, йому покарання видали - чудово.
Що стосується мене, на 1 відео чітко чути на тайм:коді 03:03 де я використав літературне слово Української мови "ТИК"
Далі під час розмови з адміністратором я зрозумів, що справа була не в цьому випадку а в випадку який стався на 1 відео тайм:код 2:23.
З даного приводу хотів би пояснити, що по перше слово "Чепушила" трішки позначає не те, що здалося адміністратору. Роз'язснення "
ТИК".
По друге не розумію по яким причинам, але даний вираз я говорив виключно в себе не повідомляючи вираз гравцю. Чому забагався мікрофон та показало, що я сказав це в ігровий чат, мені невідомо. Раніше були замічені випадки, коли мікрофон вмикався самостійно в грі під час розмови в дискорді. Ну то добре, але ж гравцю я особисто в лице нічого не казав, тим самим образити не міг його, та при цьому я і в принципі нічого образливого не сказав.
За даний факт мені видали 60 хвилин муту.
Прошу перерозглянути рішення, та у разі моєї вини обійтись покаранням у вигляді Попередження/Догани, так-як 60 хвилин муту для лідера організації - це година афк фракції.
Дякую за розуміння!
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): ТИК
5. Дата походження: 15.01.2024

Кетті Міракл

Центральна Україна
Реєстрування
28 Лют 2023
Дописи
695
Реакції
328
Бали
198
Вітаю.

Покарання видано вірно, у будь-якому випадку - це образливе слово.
На попередження/догану не бачу сенсу перевидавати, так як покарання ви вже відбули.
Гарного настрою та приємної гри на UKRAINE GTA.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі