Відмовлено Дмитро Черновол/Алік Петровський

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Гру 2022
Дописи
70
Реакції
27
Бали
21
1. Нікнейм гравця: Дмитро Черновол/Алік Петровський
2. Особистий нікнейм: Артем Фембойчик
3. Клан порушника: DARK
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: PARLIAMENT
5. Суть скарги: (Слив клану та гравця/погрази/та масові провокації/обман адміністріції) Ситуація- Я приїжаю на ВЧ щоб нафармити патронів для своїх друзів на битву за бізнес, мене вбили і я знову попитався поїхать на військову частину, мене також вбили після цього я чекаю деякий час і їду знову, і мене знову вбиває Дмитро Черновол, і постійно мене ображав у моральному для мене плані по типу ..200.. я не витримав свої емоції та почав говорити повну фігню. Даний гравець а точніше Дмитро Черновол, мене провокуював на ці дії дуже довго і не одноразово мені погрожував що слиє мене з цього проекту, але я дуже довгий час себе стримував від цього тому що я віддав дуже багато часу цій чудові грі, і провожу в ній 24/7 свого часу, і я велике маю бажання грати на цьому чудовому проекті, але в даній ситуації я не стримав себе і свій язик. Даний гравець після моїх не обдуманих та на емоціях слів пішов обрізати моє порушення, відео було знято від гравця Олексій Вендета, та завантажене на платформу TikTok, і була подана на мене Скарга у якій я не стримав емоції, та у подальшому він попросив всих своїх знайомих підтримати своїми відповідями цю скаргу щоб я був слитий повністю з UKRAINE GTA Відповіді на скаргу тут
6. Докази (скріншот/відео): погрози, 03.16 Слив гравця №1 Слив гравця №2 Слив гравця №3
7. Дата порушення: 20.03.2024

Вікторія Мілковіч

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Тра 2023
Дописи
562
Реакції
373
Бали
68
Вітаю!
Скарги від гравців надходять на Ваше ім'я за причиною масових, систематичних порушень правил серверу.
Прослідкуємо надалі за цією ситуацією, у випадку здійснення подібних дій будуть видані покарання згідно нормативу за злив.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі