Відмовлено Дмитро Юрченко Адміністратор ЗГС. Не правова відповідь на скаргу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артемка Радонежский

Голова ГО "Народна самооборона"
Реєстрування
2 Лют 2023
Дописи
118
Реакції
115
Бали
46
1.Дмитро Юрченко Адміністратор ЗГС.
2. Артемка Радонежський
3. Суть скарги;
Сьогодні мною було подано скаргу на лідера адміністрації м. Харкова Дениса Морозова, шо до звільнення мене з займаної посади міністра МВС .Просто по його бажанню з слів Цитую - "Бо За...в" Я прікрипив скрін розмови в якій були також образи. На прохання надати якісь докази своїм словам він просто звільняє.
Потім пан Дмитро Юрченко дає відповідь на скаргу що Лідер має право по свому бажанню звільняти та приймати людей. (Що вже говорить про необізнанність людини в правилах проекту ГТУ УА) Тобто зі слів пана Юрченка людей яких призначають лідерами а саме ПРИЗНАЧАЮТЬ а не обирають в відкритій формі. Можуть наплювати на правила гри та свій же статут, і просто робити все що їм заманеться прикриваючись адміністрацією. Прошу Вас детально розглянути дану скаргу. Переглянути статут по якому звільняють працівників. Та яким чином. Якщо лідер виносить рішення то він має його обгрунтовувати доказами а не просто (БО Я ТАК ХОТІВ.)
п.с. Закінчуйте БЛАТ та договорняки. Дякую за увагу

Останнє редагування:

Костя Ролекс

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Вер 2022
Дописи
126
Реакції
64
Бали
31
Я може у фракції не довго, але хочу додати, що Мер за весь період який простояв Денис Скай не було викладено ні одного законопроекта з його боку. У Міській Раді на разі немає ні законів, ні законопроектів, ні людей. Я дуже довго стояв у Міській Раді м. Харків на першому сервері і там кожен день були якісь законопроекти, був ККУ, ПДР. Ще хочу додати, що лідер в наглу покидає Міську Раду коли за ним біжить 3 людини і хочуть щось спитати і ігнорує їх, сідає в авто і їде. У виправдання Артема можу додати, що я до нього підбіг і розпитав, що і як, і він не побіг від мене, не сів в авто, і в наглу не уїхав. Я цілий день бачив як він мотався туди сюди і колись навіть підганяв інших, щоб вони не стояли і не фармили зп. Також він сам зробив один законопроект який нажаль було відхилено, але він його зробив. Ще можу додати, що Артем реально підганяв Дениса, щоб він почав щось робити, а не бігати і нічого не робити.

Мені Артем допоміг сьогодні, а Денис на прохання допомогти розвернувся і уїхавв невідомому напрямку нічого мені не сказавши "проігнорувавши" .

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Доброго дня.

Ви займали посаду Міністра МВС. За словами лідера Мерії та лідерів структур МВС з вашої сторони не було активності, саме тому лідер фракції прийняв рішення вас зняти на що має повне право.

Якщо ви маєте конкретні претензії в сторону лідера залишіть скаргу на нього. В даній ситуації порушень зі сторони Заступника головного слідкуючого за державними організаціями не було виявлено.

Відмова.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі