Джефрі Холмс
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 12 Чер 2023
- Дописи
- 437
- Реакції
- 83
- Бали
- 33
- Нікнейм адміністратора: Дмитрій Грант
- Особистий нікнейм: Джефрі Холмс (58623)
- Суть скарги: при розгляді моєї скарги (клікабельно) на ДМ, адміністратор дійшов висновку, що з мого боку був PG. Згідно з п. 5.4. Правил держ.організацій "Дозволено вести перестрілку 1 працівник держ. орг. vs 2 гравця неоф. орг. ". По мені стріляли як раз дві людини, тобто порушення цього правила не було. Також, при розгяді скарги адміністратор сам визнав, що стрілець багоюзив. Тому мені залишалося тільки підбігти ближче до гравця і почати стріляти з іншого боку (з боку дверей автомобіля порушника). Інакше я б не зміг нанести йому шкоду.
Важливо: на відеодоказі видно нікнейм і ID гравця (17496), який вчинив ДМ, але адміністратор у своїй відповіді зазначив, що покарання буде видано іншому гравцю.
Також адміністратор, видаючи покарання за ДМ і багоюз не врахував обтяжуючі обставини: по-перше гравці втрутилися в РП процес (була погоня за іншим порушником), по-друге, з боку гравців було одразу декілька грубих порушень (ДМ + багоюз), але в якості покарання було призначено лише 120 хвилин деморгану, хоча серед покарань за багоюз, у разі наявності обтяжуючих обставин, передбачена можливість видавати варн або блокування акаунту. Фактично порушник отримав тільки покарання за ДМ, а багоюз залишився поза увагою.
В додаток, адміністратор проігнорував той факт, що на гравця Макар Днепрянський (17496) лише за останні два тижні було схвалено чотири скарги на форумі за неадекватну поведінку і ДМ, і, замість більш суворого покарання, видав цьому гравцю покарання навіть менше, за мінімальний поріг. Тобто адміністратор проігнорував історію покарань гравця, історію скарг на нього і видав лише 120 хвилин демограну за два серйозні порушення гравцю, який систематично заважає грати іншим.
Список схвалених скарг на Макар Днепрянський за останні два тижні (всі назви клікабельні):
1) R-5894 (Дм Зз)
2) R-5725 (Дм в зз)
3) R-5773 (Неадекватні висловлювання)
4) R-5845 (Вихід під час активної ставки)
Прошу:
- Перерозглянути скаргу R-5907
- Зняти з мене необгрунтоване покарання за PG
- Призначити покарання гравцю з ID 17496, який і порушив правила серверу (а не 15492, як написав адміністратор)
- Призначити порушникам більш суворе покарання, враховуючи систематичність порушень правил сервера з їхнього боку
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Album — Postimages
5. Дата походження: 08.10.2025
Останнє редагування: