Розглянуто Дм без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лесик Уайт

Новий гравець
Реєстрування
25 Гру 2023
Дописи
14
Реакції
3
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Лесик Уайт
2. Нікнейм порушника: Святослав Моретті (223710)
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Блокпост був захвачений кланом я підхав до мене підійшо клановець і попросив гроші за проїзд після чого приїхали спіробітники НПУ і почали відбивати я стояв біля фури перечікував перестрілку пілся чого підбіг спіробітник НПУ і ростріляв мене без вагомої прични хоть було видно що в мене зброї не було
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням. Також якщо гравець з клану виконує замовлення ситемне на вбивство - не карається.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 03.06.2026

Флоріан Дельфіно

Адміністратор | Центральна Україна
Адміністратор
Реєстрування
8 Бер 2026
Дописи
67
Реакції
29
Бали
63
Вітаю! Згідно з наданими доказами, ситуація відбувалась під час активної перестрілки на території блокпоста, де співробітник НПУ не міг достеменно ідентифікувати Вас як непричетну особу або цивільного. У діях працівника НПУ порушень не виявлено.

Також у Ваших діях вбачається відсутність інстинкту самозбереження, оскільки Ви перебували у безпосередній зоні бойового контакту та не вжили заходів для уникнення загрози життю персонажа. Тому, розглянувши скаргу, виношу наступний вердикт:

Гравець Лесик Уайт [169248] отримує покарання за порушення правил Ukraine GTA 6.13 у вигляді деморгану на 15 хвилин.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі