Розглянуто Дм в гз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Авдєєнко [38191] [06]

Новий гравець
Реєстрування
6 Гру 2025
Дописи
14
Реакції
0
Бали
4
1. Ваш нікнейм: Роман Авдєєнко
2. Нікнейм порушника: Крут Вейн [2890]
3. Суть скарги: Смотрите данный игрок не впервые убивает людей в данных зонах охоты животных и я снимал фрапс намерено потомучто начел стрилять по моему другу он меня убил я спросил у администратора Іван Мессі есть там гз не сестемная как на СТО парковках эпицентр и т.д он сказал да если так посмотреть то ето было дм в гз
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:22.12.2025

Курт Вейн

Козак
Реєстрування
7 Лип 2025
Дописи
58
Реакції
17
Бали
11
Попрошу повний відеодоказ з провокацією зі сторони Романа на іншій мітці полювання за хвилину до вбивства.

Новий гравець
Реєстрування
6 Гру 2025
Дописи
14
Реакції
0
Бали
4
Попрошу повний відеодоказ з провокацією зі сторони Романа на іншій мітці полювання за хвилину до вбивства.
ето тот фрапс когда ви начели стрилять по другу я включил а если я нарушил то кидай жалобу и все

Ернест Наливайко

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
238
Реакції
69
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Роман Авдєєнко
2. Нікнейм порушника: Крут Вейн [2890]
3. Суть скарги: Смотрите данный игрок не впервые убивает людей в данных зонах охоты животных и я снимал фрапс намерено потомучто начел стрилять по моему другу он меня убил я спросил у администратора Іван Мессі есть там гз не сестемная как на СТО парковках эпицентр и т.д он сказал да если так посмотреть то ето было дм в гз
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення:22.12.2025
Перед цими діями з вашої сторони могла бути провокація гравця , так як я вже знаю вас ви така людина яка спочатку провокує потім вмикає фрапс та коли її чипають знімає

Новий гравець
Реєстрування
6 Гру 2025
Дописи
14
Реакції
0
Бали
4
Перед цими діями з вашої сторони могла бути провокація гравця , так як я вже знаю вас ви така людина яка спочатку провокує потім вмикає фрапс та коли її чипають знімає
сказано не доказано придоставьте фрапс с моей провокації

Останнє редагування:

Новий гравець
Реєстрування
6 Гру 2025
Дописи
14
Реакції
0
Бали
4
Крч можете не видавать ему наказание такая админестрация 2 дня игнор тему + ухожу с проекта вижу как тут из за одного слова что провокація и т.д сразу блатят не повний доказ и т.д бред

Іван Дилер

Полковник СБУ [07 Чорноморський Край]
Реєстрування
7 Чер 2023
Дописи
326
Реакції
169
Бали
103
Вітаю, Шановний гравець.
Гравець 2890 отримає покарання:
6.2"DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі