Розглянуто Дм в зз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хійорі Міядзакі

Шановний гравець
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
40
Реакції
36
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Хійорі Міядзакі
2. Нікнейм порушника: 18265
3. Суть скарги: Не розглянули скаргу за браком доказів ось вона. Тому створюю повторну скаргу від свого імені так як чоловік не має змоги робити відкати.
На
відео 1 видно що ми з чоловіком просто спілкувались біля сто (Тайм код -0.00-0.05 ), після чого даний гравець (18265) також приїхав відремонтуватись. ми ж в свою чергу ніяк на нього не відреагували та продовжили наше спілкування (Тайм код - 0.05- 0.50). Далі цей гравець поїхав по своїм справам. (Тайм код - 1.15 - 1.40) ми їдемо по дорозі до тюнінг центру в Харкові і бачимо що цей же гравець просто стоїть по серед дороги, ми його об'їхали не чіпаючи та я заїхала на тюнінг, те саме зробив і мій чоловік. Головним доказом є (Тайм код - 2.47 - 3.00), я виїжджаю з тюнінгу та бачу картину як мій чоловік падає мертвим а гравець 18265 сідає до своєї машини та тікає, там видно що він не міг також заїжджати до тюнінгу адже його автомобіль не стоїть на мітці, це фото мого чоловіка з тої ж ситуації.
Щодо
відео 2 це було трішки згодом, ми проїхали до гаражів та мали від'їхати ще по справам, на виїзді ми зустріли знайомих, та даного гравця, після чого він з нічого дістав зброю та срельнув по машині, далі все видно на відео, далі ми поїхали по справам не чіпаючи нікого.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
відео 1 , відео 2

5. Дата порушення: 29.11.2025

Останнє редагування:

Тім Тімич

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
1,345
Реакції
634
Бали
251
Вік
41
Вітаю шановний гравець!
гравець 18265 отримує покарання у вигляді деморгана на 15 хвилин за DMCar

Сприводу фотографії, на жаль не зрозуміла ситуація , що саме сталось, в той час коли ви буди в тюнінг центі, то якщо від вашого чоловіка є докази у вигляді відео порушення гравця 18265 , то будь ласка переподайте скаргу у наступній темі і гравець отримує за це покарання .

Розглянуто​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі