Розглянуто Дм зз (переподача) | R 1470

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кепі Жучков

тунтун сахур
Реєстрування
16 Бер 2024
Дописи
36
Реакції
61
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Кепі Жучков
2. Нікнейм порушника:Макс Аммо и Олександра павлюк
3. Назва клану порушника:Omega
4. Суть скарги:Я стояв на місці, коли до мене під’їхали неадикватні , які поводилися неадекватно. Вони почали штовхати мій автомобіль, після чого безпідставно почали штовхати , оскільки образилися.Та прошу перевірити Історію покараннь.Тайм коди:в 1:30 почали стриляти по машині в 02:00 був навмисний таран та дм зз.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):тиць
6. Дата порушення:07.02.2026

Останнє редагування:

Тім Тімич

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
1,345
Реакції
634
Бали
251
Вік
41
Вітаю шановний гравець! Уважно розглянувши ваші відео докази та правила зелених зон нижче додаю скрін де відбувся саме цей злочин то
Гравець 71185 отримує покарання у вигляді деморгана 35 хвилин за порушення загальних правил:

6.26. "Ухід в ЗЗ" - Заборонений навмисний ухід в зелену зону від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо. Якщо ви потрапили в зелену зону "випадковим чином" або заїхало авто по інерції руху тощо, ви маєте покинути дану зелену зону якнайшвидше після того як туди потрапили, якщо у вас відбувалась поліцейська погоня / перестрілка / RP процес тощо. | Деморган 60 хвилин.

Гравець 38245 отримує покарання у вигляді деморгана на 60 хвилин за порушення загальних правил:
"6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60 -120 хвилин.

Гравець 86425 отримує покарання у вигляді деморгана на 150 хвилин за порушення загальних правил

6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин та 6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Гравець

6655.jpg

Розглянуто

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі