Розглянуто Дм + оск | R -1286

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Єгор Фанера

Отаман
Реєстрування
16 Лип 2023
Дописи
23
Реакції
33
Бали
16
1. Ваш нікнейм: Єгор Фанера 20344
2. Нікнейм порушника: Эльвира Редкілфф (94964), Олена Мароуу (92785)
3. Назва клану порушника: BRABUS
4. Суть скарги: Ко мне в казике побегает девка и я так понял тип и девка говорит стой, я женщина, я говорю что мне все равно и говорит почему так грубо, я же со своей стороны сказал, почему если ты женщина я должен с тобой мягко общаться?, я начинаю уходить с казика она говорит: Ну и иди нахуй1, я твой рот ****************************а1. так же её тип спамит в чат: я твой рот ****************************1, дальше я ушел за зз, и они начинают меня дмить, Дмнули меня и моего соклана Назар Хоруженко. На видео четко видно её оск и самопризнание за дм. Прошу посадить в деморган и за мутить. + даже жалобу кинули где отчётливо видно как они меня затулили + оск https://ibb.co/23M5wYsk
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 14.01.26 13:00-13:09

Тім Тімич

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
1,345
Реакції
633
Бали
251
Вік
41
Вітаю шановний гравець! Уважно переглнувши надані докази у вигляді відео, виношу вердикт:

Гравець 20344 отриму покарання у вигляді мута 80 хвилин за Розмова в ноці, Нецензурна лайка, Неповажне ставлення до гравців, Погрози покаранням
Гравець 94969 отримує покарання у вигляді мута на 50 хвилин за неповажне ставлення , нецензурна лайка
Гравець 92785 отримує покарання у вигляді мута на 45 хвилин за неадекватні висловлювання
Що стосується DM , на жаль гравці не отримують покарання оскільки незрозуміла ситуація, а все по іншому гравці отримуют покарання у вигляді мута згідно загальних правил.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі