Відмовлено Дм от НПУ Д

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Тра 2024
Дописи
47
Реакції
6
Бали
11
1.Нікнейм гравця: #6387 та. 195415
2.Особистий нікнейм: Роман Маккалістер
3.Суть скарги: Я хотів викликати МОЗ.Д і випадково викликав НПУ приїхав до них щоб вони прибрали мій виклик як воно підходять то мітка та виклик зникає вони приїхали на виклик я сказав що викликав випадково та вибачився після чого почав втікати ключовий момент я змінив авто в той час коли поліція була за домом та вона не бачила як я міняю я уже їду на іншому авто вони почали Дм Авто робити без причини я вимагаю дати по 1 догані кожному так як вони були в патрулі і без відео доказу недоробили діло до кінця та в етогі відпустили мене .
4.Докази (скріншот/відео):
5.Дата порушення: 30.08.2024р.

Artempro

Новий гравець
Реєстрування
26 Гру 2022
Дописи
5
Реакції
1
Бали
6
1.Нікнейм гравця: #6387 та. 195415
2.Особистий нікнейм: Роман Маккалістер
3.Суть скарги: Я хотів викликати МОЗ.Д і випадково викликав НПУ приїхав до них щоб вони прибрали мій виклик як воно підходять то мітка та виклик зникає вони приїхали на виклик я сказав що викликав випадково та вибачився після чого почав втікати ключовий момент я змінив авто в той час коли поліція була за домом та вона не бачила як я міняю я уже їду на іншому авто вони почали Дм Авто робити без причини я вимагаю дати по 1 догані кожному так як вони були в патрулі і без відео доказу недоробили діло до кінця та в етогі відпустили мене .
4.Докази (скріншот/відео):
5.Дата порушення: 30.08.2024р.
Ви викликали іменно НПУ
Причина була що ви застряли з-заду задньої парковки і застряли потім ми починаємо під'їжати ви починаєте
тікати від нас ,і говорите що в вас телефон зламався
А тут ви говорите що ви хотіли викликати МОЗ але ви хотіли просто позадовбувать НПУ

Реєстрування
20 Жов 2023
Дописи
47
Реакції
31
Бали
63
Вітаю шановний гравець
Фрапс більше 5 хвилин і без тайм коду розгляду не підлягає
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі