Розглянуто Дм GZ без причини T - 470

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Лют 2025
Дописи
69
Реакції
26
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Тімочка Бумер
2. Нікнейм порушника: На відео
3. Суть скарги: -

Доброго дня, шановна адміністрація!

Подаю цю скаргу на трьох гравців, які грубо порушили правила сервера. Прошу уважно розглянути цю ситуацію, оскільки їхні дії були повністю безпідставними та суперечили встановленим правилам.

Під час гри я перебував у зеленій зоні. Як усім відомо, зелена зона створена для того, щоб гравці могли спокійно перебувати в безпечному місці без ризику бути атакованими чи вбитими. Я нікого не провокував, не ображав, не погрожував, не відкривав вогонь і не вчиняв жодних дій, які могли б виправдати агресію щодо мене. Я займався своїми справами та не заважав іншим гравцям.

У певний момент до мене підійшли троє гравців. Замість того щоб дотримуватися правил сервера, вони почали діяти агресивно. Без будь-яких причин вони вирішили напасти на мене та вбили мене прямо в зеленій зоні. Це сталося навмисно, а не випадково. Було видно, що вони діяли разом і підтримували один одного, усвідомлюючи, що порушують правила.

Після цього вони не припинили свої дії, поводилися так, ніби їм байдуже на правила сервера. Через їхні дії я втратив свій ігровий прогрес, витратив час і був змушений заново продовжувати гру. Такі ситуації дуже псують враження від сервера та створюють негативну атмосферу для інших гравців.

Я вважаю, що подібна поведінка є неприпустимою. Якщо залишати такі порушення без покарання, це призведе до того, що інші гравці також почнуть ігнорувати правила, особливо правила зеленої зони. Тоді безпечні місця втратять своє призначення, а чесним гравцям стане значно менш комфортно грати.

Прошу адміністрацію уважно переглянути всі надані мною докази, записи або інші матеріали, якщо вони є, встановити всі обставини події та перевірити дії кожного з трьох гравців окремо. На мою думку, їхні дії були свідомими та навмисними, тому вони повинні понести покарання відповідно до правил сервера.

Сподіваюся на об'єктивний і справедливий розгляд цієї скарги. Я поважаю роботу адміністрації та розраховую, що правила сервера однакові для всіх без винятків. Прошу не залишати цей випадок без уваги, адже подібні порушення негативно впливають на атмосферу гри та комфорт інших гравців.

Дякую адміністрації за приділений час, перевірку доказів і прийняття справедливого рішення.

4. Доказ порушення (скриншот/відео): тик
5. Дата порушення: 16.07.2026

Микoла Дайшенко

Молодший адміністратор | Північна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
24 Лис 2023
Дописи
387
Реакції
522
Бали
138
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець Тімочка Бумер #91316 отримує деморган на 30 хвилин згідно правилом UG:
6.3.1. "DB in GZ" - Drive By in Green Zone - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу в зеленій зоні. | Деморган 30-80 хвилин

Гравець Артур Урал #110562 отримує деморган на 30 хвилин згідно правилом UG:
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі