Схвалено Дм

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бандерич Тарік

Шановний гравець
Реєстрування
10 Січ 2024
Дописи
50
Реакції
35
Бали
18
1.Нік порушника: Рома Білор
2.Особистий нік: Бандерич Тарік
3.Клан порушника: немає
4.Особитсий клан: Бандерштат
5.Суть скарги: Дм
6.Докази:
7.Дата: 13.02.24

Реєстрування
22 Жов 2023
Дописи
144
Реакції
55
Бали
31
1.Нік порушника: Рома Білор
2.Особистий нік: Бандерич Тарік
3.Клан порушника: немає
4.Особитсий клан: Бандерштат
5.Суть скарги: Дм
6.Докази:
7.Дата: 13.02.24
обратите внимание на чат,и это не дм с твоей стороны была провокация .

Алекс Гарріс

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
64
Реакції
62
Бали
21
З твої сторони спочатку була стрільба без причини коли тебе акуратно обминули, щоб тебе не збити бо ти був по серед дороги і стріляв по авто спочатку, що рухалось по переду. Глянь на себе у +1 скарзі там де ти казав що не стріляв з компанією. Тоді про провокацію пиши.

Алекс Гарріс

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
64
Реакції
62
Бали
21
Спілкуйся державною це раз. 2. тепер подивись як ти не стріляв ні в кого і не провокував, причому я міг тебе спокійно задавити но ні акуратно об*їхав, а мої люди захищали мене як свого лідера (це була моя охорона тому вони мали право вас на місці вбивати без попередження). А я підійшов нормально об*яснитись де ви знову почали стріляти тому ти не пиши тут про провокації, а переглянь докази. Ви ж такі гонорові були що казали - кидайте на форум (при чому я хотів звичайного вибачення що створили таку ситуацію). Ви замість вибачення ще доказували що ви були праві. От ми кинули і тепер ловіть те чого самі захотіли.

Алекс Гарріс

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
64
Реакції
62
Бали
21
Спілкуйся державною це раз. 2. тепер подивись як ти не стріляв ні в кого і не провокував, причому я міг тебе спокійно задавити но ні акуратно об*їхав, а мої люди захищали мене як свого лідера (це була моя охорона тому вони мали право вас на місці вбивати без попередження). А я підійшов нормально об*яснитись де ви знову почали стріляти тому ти не пиши тут про провокації, а переглянь докази. Ви ж такі гонорові були що казали - кидайте на форум (при чому я хотів звичайного вибачення що створили таку ситуацію). Ви замість вибачення ще доказували що ви були праві. От ми кинули і тепер ловіть те чого самі захотіли.
добавлю фрапс-скаргу де ти не стріляв і не провокував - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ДМ.133954/#post-580596

Реєстрування
22 Жов 2023
Дописи
144
Реакції
55
Бали
31
чем дальше от фронта тем больше патриотизма? на какой хочу мове на такой и разговариваю захочу będę gadać z tobom po polsku захочу хоть на немецком,и ты х#й че скажешь)

Алекс Гарріс

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
64
Реакції
62
Бали
21
чем дальше от фронта тем больше патриотизма? на какой хочу мове на такой и разговариваю захочу będę gadać z tobom po polsku захочу хоть на немецком,и ты х#й че скажешь)
Я р...й мір не кликав. І я від фронту не далеко. Тобі не місце на Українському проекті. Тобі місце на проектах твоєї мови...! Будь людиною і поводься як людина тоді у тебе проблем не буде. Є правила тому їх треба дотримуватись, а не розказувати тут як і у грі що ти правий і не стріляв. Хотів фрапс маєш фрапс. А я хотів мирно щоб все було. Ти сам обрав.

Бандерич Тарік

Шановний гравець
Реєстрування
10 Січ 2024
Дописи
50
Реакції
35
Бали
18
Продовжуй надалі, тебе ніхто не розуміє і ж твоєї маленької і не важливої думки!Попрацюй над собою бо це низько!

Андреас

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
983
Реакції
157
Бали
48
Вітаю, розглянувши скаргу виношу вердикт:
Гравець отримує покарання: dm /jail 60
Схвалено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі