Розглянуто Дм

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
56
Реакції
26
Бали
23
1. Діма Хантер,Настюшка, Хантер Миша суєтолог.
2 Максим Метрополіт
3. BORZUE
4. NightReid
5. Почали просто так стріляти по моєму другу, а я у відповідь протаранив їх. Потім під’їхав до них, а вони почали стріляти по мені. Я від’їхав, написав репорт, відповіла купа адміністраторів і спостерігала, як мене вбивають. І поки вони возилися, довелося самооборонятися і вбити трьох. Також після цього адміни, наскільки я пам’ятаю, нікого не відкинули. (Вважаю що зі сторони адміністрації це халатність )
6. Тут
7.0.9 0.9

Кароліна Мишка

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
22 Лис 2023
Дописи
287
Реакції
442
Бали
123
Вітаю, розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Гравець #44035 отримає /pban 2 за порушення правил UKRAINE GTA:
6.2.2. "MDM" - Massive DeathMatch - доведення трьох і більше гравців до несвідомого стану без вагомої IC причини.
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки.
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців.

Гравець #55446 отримає /jail 90 за порушення правил UKRAINE GTA:
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини.
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються.
6.50. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля.

Гравець #52849 отримає /jail 50 за порушення правил UKRAINE GTA:
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини.
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки.
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються.

Гравець #52991 отримає /jail 30 за порушення правил UKRAINE GTA:
6.50. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі