Розглянуто Добові ліміти банківських переказів, що унеможливлюють великі угоди та RP-договори

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Соломія Капрізон

Поважний гравець
Реєстрування
19 Чер 2025
Дописи
50
Реакції
125
Бали
38
Після оновлення банківської системи з'явилися добові ліміти на перекази та зняття коштів — 5 000 000 (10 000 000 при підвищеному рівні). Насправді це створює серйозні труднощі за будь-яких великих фінансових операціях.

Для звичайних витрат цього можливо вистачає, але для великих угод і RP-договорів такі обмеження роблять гру практично неможливою.

Наприклад, я хочу продати машину вартістю 600кк.
Максимальна сума продажу через Б/У ринок — лише 120кк.
Решту коштів необхідно переказувати через банківську картку, проте через ліміт 5кк на добу проведення такої угоди стає практично неможливим і затягується на місяці.

Крім того, у мене оформлено RP-договір на гараж під виплату. Залишок боргу становить велику суму, а до кінця договору залишилося лише три тижні. Також у правилах зазначено, що тривалість таких договорів не може перевищувати двох місяців, що прописано і в нашому договорі, і за умовами я повинна вносити великі щотижневі платежі. Однак, при поточному ліміті перевести таку суму у встановлений термін фізично неможливо. Навіть якщо прокачати рівень банку і збільшити ліміт до 10кк на день, виплати все одно займуть майже три місяці, що суперечить самим правилам.

Окремо хочеться відзначити, що прокачування банківського рівня через роботу інкасатора займає надто багато часу і дає занадто маленький приріст, тому фактично це не рятує ситуацію. Також ліміт, наскільки я розумію, загальний на всі перекази за добу, і після однієї операції більше не можна переказувати кошти іншим гравцям, що ще більше обмежує розрахунки.

Тому ці обмеження не стільки впливають на баланс економіки, скільки заважають угодам, домовленостям та нормальному RP.Прошу переглянути поточні ліміти або передбачити більш гнучку систему для великих переказів та договірних виплат.

Хто ЗА ставте стрілочку вверх та лайк.

Дякую за увагу.

Останнє редагування:
Ця пропозиція була закрита. Голоси більше не приймаються.
Реєстрування
9 Лис 2025
Дописи
13
Реакції
6
Бали
6
Зніміть ліміт,це не можливо так грати!!!ви так втратите всіх гравців!раніше було бажання донатить а зараз взагалі ні навіть 50грн

Джек Денієлс

Стильний
Реєстрування
21 Кві 2025
Дописи
49
Реакції
109
Бали
38
Сама система з лімітами та прокачуванням лімітів є доволі цікава > мабуть за приклад бралась система з реал лайф, як підвищення лімітів для звичайних клієнтів банку та ФОП.
ПРоте у самому функціоналі є декілька недопрацювань або ж скоріше не врахувань які власне і впливають на невдоволення гравців, тобто при створені системи не враховано суммарні обсяги коштів які знаходятся на рахунках гравців та власне сама єкономіка (ціни на авто та нерухомість).

За саму систему однозначно лайк, РП проєкт дійсно стає РП проєктом, берутся основи життєдіяльності з реал лайф. > А стосовно лімітів, прокачки і т.д потрібно все ж таки допрацювати, та врахувати обсяги коштів на рахунках гравців, саму єкономіку унеможливлення набивання позитивного соц рейтингу для Неоф Організацій це абсурдно коли Неоф Організації з позитивним рейтингом.

Вердикт: Система класна, але потребує допрацювань з урахуванням інтересів гравців як тих у кого великі обсяги на рахунках так і гравців в неоф орг.

І раз вже бралась за приклад система ФОП з реал лайф > Можна довести цю систему до кінця і ввести "Оформлення ФОП" для гравців у яких великі обсяги на рахунках можуть оформити ФОП і у них будуть збільшені ліміти або і взагалі безліміт на проведення банківських операцій та сфері торговлі, ліцензія може бути дійсна там протягом певного часу, потім поновлювати. Таким чином ніхто не буде впиратись в ліміти, та розділятись на підкасти кому зайшла система а кому не зайшла. (Це лише приклад як залишити систему та заспокоїти невдоволених гравців, на це у вас є ціла команда, я впевнений що шось та й придумаєте)
І забігаю наперед, раз вже вирішили оживляти фракції підвищуючи їм зп в х3, було би справедливо оживити і самі неоф орг зсередини, а саме повернути виплати для всіх учасників за закриті партії, це не вб'є єкономіку, це оживить клани.

Останнє редагування:

Денис Мiллер

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Січ 2024
Дописи
98
Реакції
73
Бали
23
Після оновлення банківської системи з'явилися добові ліміти на перекази та зняття коштів — 5 000 000 (10 000 000 при підвищеному рівні). Насправді це створює серйозні труднощі за будь-яких великих фінансових операціях.

Для звичайних витрат цього можливо вистачає, але для великих угод і RP-договорів такі обмеження роблять гру практично неможливою.

Решту коштів необхідно переказувати через банківську картку, проте через ліміт 5кк на добу проведення такої угоди стає практично неможливим і затягується на місяці.

Крім того, у мене оформлено RP-договір на гараж під виплату. Залишок боргу становить велику суму, а до кінця договору залишилося лише три тижні. Також у правилах зазначено, що тривалість таких договорів не може перевищувати двох місяців, що прописано і в нашому договорі, і за умовами я повинна вносити великі щотижневі платежі. Однак, при поточному ліміті перевести таку суму у встановлений термін фізично неможливо. Навіть якщо прокачати рівень банку і збільшити ліміт до 10кк на день, виплати все одно займуть майже три місяці, що суперечить самим правилам.

Окремо хочеться відзначити, що прокачування банківського рівня через роботу інкасатора займає надто багато часу і дає занадто маленький приріст, тому фактично це не рятує ситуацію. Також ліміт, наскільки я розумію, загальний на всі перекази за добу, і після однієї операції більше не можна переказувати кошти іншим гравцям, що ще більше обмежує розрахунки.

Тому ці обмеження не стільки впливають на баланс економіки, скільки заважають угодам, домовленостям та нормальному RP.Прошу переглянути поточні ліміти або передбачити більш гнучку систему для великих переказів та договірних виплат.

Дякую за увагу.
поддерживаю

Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
37
Реакції
26
Бали
21
Думаю, потрібно зняти обмеження, для власників великих бізнесів, гаражів, транспортних компаній, так як вони мають легальний заробіток і платять податки, а з цими лімітом проводити фінансові операції стає практично неможливо.

Євген Харківський

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Лют 2023
Дописи
45
Реакції
53
Бали
23
Підтримую! Ліміти треба прибрати повністю або суттєво збільшити.
Система прокачки займає дуже багато часу — можна її залишити, але, наприклад, тільки для підняття рівня прибутковості депозиту.
Працювати велику кількість годин тільки для того, щоб мати змогу користуватися банком — це занадто!

Максим Ескортнік

Кошовий отаман
Реєстрування
17 Лис 2025
Дописи
10
Реакції
55
Бали
16

Дякую за увагу.
Підтримую

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі