Відмовлено Доброго вечора оскарження сервйного номер

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Tima_q123

Козак
Реєстрування
1 Лип 2025
Дописи
34
Реакції
7
Бали
163
1ообистий нікнейм Софія Чудо
2нікнейм адміністора античіт
3суть скарги пане шалицький я признаю свою провину що продавав вірти я знаю що адміністарація должна робити свою роботу але я приношу щирі співчуття я щиро вибачаюсь перед вісі кого обманював коти ображав проект та поодааав вірти я усвідомив що це цього неварто та я багато часу проволив з друзями вліьного часу розвивався відкривав схеми але моя тупа логіка все спортила тому я вас попрошу дуже сильно та я зочу вам відіслати відео пробачення у телеграмі або дс мій дс timowka0464 або тг Mesniy_123 я знаб шо втратив довіру але я ряльно все визнав та хочу повернутися до гри з вистого листа розблокуйте хоть сервйний номер а акаунт на імʼя софія чудо бпт бажанню та довірі до мене дякую я вірю що доброго перемагає зло та гнилих людей зо я був раньше але це літо було самим сумним обіцяю скарг небуде на мене дякую з повагою тимофій подумайте дуже добре я буду радий почати все щ чистого листа дякую
4докащи https://ibb.co/DPFTxKSv
5дата походження 04.08.2026напигіть в дс або телеграм якщо навіть неоскаржете я зочу скинути відео вибачення

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
3,339
Реакції
2,026
Бали
444
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin

Відмовлено.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі