Зачинено Довіра від ГС Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Кві 2024
Дописи
137
Реакції
89
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свидорович
  2. Особистий нікнейм: Кирило Шило
  3. Суть скарги: Шановний ГС Держ, у зв"язку з тим що до вас не допишишся я почну звертатися до вас через Форум, це не є скарга на вас а є повідомлення та прохання: Пане Ярослав, коли ви повідомили мені що ви готові подивитися на мої звіти коли я буду на посадах нижче 12 та 11 рангу, я одразу же подав заявку на 10 в ЗМІ але лідер відповів мені: "Коли я закрию заявки тоді закрию" я не можу вам проявити свою довіру коли Лідери просто не дають мені посади тільки тому що не хочуть, тому у зв"язку з тим що я на посаді "Монтажер" ЗМІ ( 3 порядкове звання) працюю краще ніж лідер та половина колектива якого нема, тому вас прошу, дайте мені довіру та шанс проявити себе на посадах вище 11 рангу (Лідер), я готовий доказати вам те що я готовий працювати та робити все для того щоб Фракції працювали так як ніколи, я знаю що я не зможу зробити онлайн вище ніж на сервері так як це не можливо та це залежить не від мене а від людей які грають, дайте шанс проявити себе, готовий все обсудити у войсі офіційного діскорду щоб отримати від вас уточнення!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Відсутне
  5. Дата походження: 13.10.2025

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,533
Реакції
1,632
Бали
253
Вітаю
Спробуйте податися на обзвон на 11-тку ЗМІ. Буду чекати вас на обзвоні.

Дякую за розуміння!

Чекаю відповіді ГА / ЗГА

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,924
Реакції
1,803
Бали
253
Відповідь була надана від ГС Держ
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі