Кирило Шило
Юрист
- Реєстрування
- 1 Кві 2024
- Дописи
- 137
- Реакції
- 89
- Бали
- 33
- Нікнейм адміністратора: Ярослав Свидорович
- Особистий нікнейм: Кирило Шило
- Суть скарги: Шановний ГС Держ, у зв"язку з тим що до вас не допишишся я почну звертатися до вас через Форум, це не є скарга на вас а є повідомлення та прохання: Пане Ярослав, коли ви повідомили мені що ви готові подивитися на мої звіти коли я буду на посадах нижче 12 та 11 рангу, я одразу же подав заявку на 10 в ЗМІ але лідер відповів мені: "Коли я закрию заявки тоді закрию" я не можу вам проявити свою довіру коли Лідери просто не дають мені посади тільки тому що не хочуть, тому у зв"язку з тим що я на посаді "Монтажер" ЗМІ ( 3 порядкове звання) працюю краще ніж лідер та половина колектива якого нема, тому вас прошу, дайте мені довіру та шанс проявити себе на посадах вище 11 рангу (Лідер), я готовий доказати вам те що я готовий працювати та робити все для того щоб Фракції працювали так як ніколи, я знаю що я не зможу зробити онлайн вище ніж на сервері так як це не можливо та це залежить не від мене а від людей які грають, дайте шанс проявити себе, готовий все обсудити у войсі офіційного діскорду щоб отримати від вас уточнення!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Відсутне
- Дата походження: 13.10.2025