Відмовлено Догана // Александрє Нірванський

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,885
Реакції
1,412
Бали
213
1. Нікнейм лідера/заступника: Александрє Нірванський, Дмитро Роуз
2. Особистий нікнейм: Танюшка Роуз
3. Суть скарги: Вітаю. У мене виникла така проблема,а саме,я написала у Міжфракційну рацію "ЗСУ на зв'язочок",тому що був напад на ВЧ,як інші фракції,тобто не "Зв'язок", а "Зв'язочок",після того,відповів у Рацію Машиніст "Лоренцо Деклоренс",який ніяке відношення немає до мене,та почав виказувати свої вміння в рацію,потім написав,що Дмитро Роуз не є Компетентною особою,після чого,Нірванський втрутився у бесіду та написав Клік , та так само почав казати,що він буде розбиратися зі мною,хоча Дмитро Роуз є моїм Керівництвом,та надав відповідь,що він розбереться. Потім ми порадилися з ним,поїхати на розмову до Машиніста "Лоренцо Деклоренс",але з ним нам не вдалося доречно поговорити,тому що Нірванський втрутився в розмову. Та наказав Полковнику видати саме мені догану за те,що я написала "ЗСУ Зв'язочок",та десь там давно,я теж так писала,по його словам було сказано,але такого на жаль я не пам'ятаю, і доказів у нього теж немає,ще раз наголошую,деякі фракції теж так пишуть,а саме бачила,що писав так Полковник ЗСУ, та сказав,якщо він не видасть догану,то буде Знятий з Посади Полковника СБУ Д,це вже можна сприймати,як погрози Полковнику. Прошу зняти догану. Докази прикріплюю.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Доказ 1 (Тайм-код: 0:00-4:37-повна ситуація) Доказ 2 ( Тайм-код : 0:00-0:40-погрози Полковнику та наказ аидачв дагани) Доказ 3
5. Дата походження: 17.03.2024

Останнє редагування:

Юра Дмитришин

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,356
Реакції
828
Бали
213
Вітаю, порушень зі сторони Прем'єр Міністра не виявлено!

Ви порушили такі пункти статуту як:

1710676223069.png

1710676251315.png

Також вам пояснили вашу провину щодо ваших висловів в міжфракційну рацію, а саме: "ЗСУ зв'язочок" що не являється розмовою яка мала б бути в офіційно діловому стилі та без пестливий закінчень.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі