Відмовлено Догана за поганне ставлення до слідкуючого в Telegram/ Микола Ткач,Каріна Безсонова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тайлер Хелл

Смотрящий 02 сервера
Реєстрування
6 Тра 2023
Дописи
111
Реакції
133
Бали
46
1.Нікнейм адміністратора:Микола Ткач,Каріна Безсонова
2.Особистий нікнейм: Тайлер Хелл
Суть скарги:мені видали догану за неповагу до слідкуючого в соц.мережі Телеграм,ми розмовляли з друзьями про своє і друг пошуткував про Лідера НПУ К там смайлик був хомячок зі смоткалкою,це була шутка мій друг це не робив це в серйоз,і тут появляється Микола Ткач наш слідкуючий,я цього незнав зверху не було написано хто він нам-Слідкуючий чи Співробітник,у всіх співробітників зверху пише в тгк,представьте-ви говорите з друзьями розмовляєте,шутите,розважаєтесь і тут появляється нн користувач тгк НПУ К і без привіт і без здарова,зразу пише-Догана,друже?вам було би приємно чути від якогось користувака тгк НПУ К в якого не пише його нік або роль хто він нам? ні звичайно і ми почали говорити бо це нас дуже розізлило, і потім перейшли на всякі образи і не образи,і потім Каріна пише шо буде видана догана за неповагу до слідкуючого якого ми даже не знали хто він нам є,уви не було написано хто він нам взагалі і ми не могли знати і подумали шо якісь агро-школьник якому немає шо робити, і ми взагалі не знали хто він нам але знали деякі люди але нам не говорили,але на Каріні Безсоновій зверху пише шо вона слідкуюча а на Ткачу цього не писало нічого взагалі!тому прошу зняти догану мені і моєму другу.
Докази видачі покарання(фото-відео):
Дата походження:31.08.24

Реєстрування
14 Вер 2023
Дописи
169
Реакції
125
Бали
88
згоден з вами тому як то не було в грі а було а в тг тг то не гра та не дс офійний голосую за знятття догани даному співробітнику

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Лідер організації має право видати покарання за порушення комунікації у його чаті.
Отримавши докази вашої переписки - я схиляюсь до думки лідера, стосовно видачі покарання.
Будьте більш стриманішими, навіть якщо це був би звичайний співробітник - вам не дозволяли так з ним говорити.
Також щодо смайликів і тп. - закликаю цього не використовувати у загальних чатах, можете ними користуватись у приватних повідомленнях, так як це може нанести моральну шкоду людині.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі