- Реєстрування
- 13 Тра 2024
- Дописи
- 308
- Реакції
- 356
- Бали
- 123
- Нікнейм адміністратора:Лорензо Нордсайд
- Особистий нікнейм:Ілля Федосенко
- Суть скарги:О 23.15, Лорензо почав ефір, ні зайнявши ефір, нікого не попередив почав ефір. А Хоча 30 секунд тому він робив робив інструктаж Стажеру. Я написав "Емм як це розуміти? Ефір же можна починати зайнявши ефір за 10 хвилин", Натомість отримую відповідь "Який сенс займати, якшо нікого нема, і ти не прокачуй тут свої права", Хоча тут він прокачує свої права, бо як я розумію адміністрації все можна. Далі тема ефіру була "Історія, України", з питань у мене тіки такі:
1. Чому адміністратор каже надсилати у оголошення, якщо треба на номер телефону?
2. Мені сказали редагуй оголошення, щоб інші могли теж якщо - що подати, я сказав Добре. Почав редагувати, але тут рабтом Лорензо, відміняє оголошення яке не було порушеним П.Р.О. Я починаюсь обурюватися, "Ти на приколе?", у відповідь без слова та попердження Догана.
Добре, так я порушив субординацію, але будь ласка скажіть чому адміністратор це все робить, що я написав зверху? Тембільше я тримаю цю фракцію, бо більше ніхто не редагує, і благодаря мені кожен день я редагую дестяки оголошень від Реклами до Транспорта. Чекаю відповіді від вас щодо цього все і щодо Догани - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:07.10.2025