Розглянуто Догана

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Федосенко

Budanoww👋| 04🎈
Лідер
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
308
Реакції
356
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора:Лорензо Нордсайд
  2. Особистий нікнейм:Ілля Федосенко
  3. Суть скарги:О 23.15, Лорензо почав ефір, ні зайнявши ефір, нікого не попередив почав ефір. А Хоча 30 секунд тому він робив робив інструктаж Стажеру. Я написав "Емм як це розуміти? Ефір же можна починати зайнявши ефір за 10 хвилин", Натомість отримую відповідь "Який сенс займати, якшо нікого нема, і ти не прокачуй тут свої права", Хоча тут він прокачує свої права, бо як я розумію адміністрації все можна. Далі тема ефіру була "Історія, України", з питань у мене тіки такі:
    1. Чому адміністратор каже надсилати у оголошення, якщо треба на номер телефону?
    2. Мені сказали редагуй оголошення, щоб інші могли теж якщо - що подати, я сказав Добре. Почав редагувати, але тут рабтом Лорензо, відміняє оголошення яке не було порушеним П.Р.О. Я починаюсь обурюватися, "Ти на приколе?", у відповідь без слова та попердження Догана.

Добре, так я порушив субординацію, але будь ласка скажіть чому адміністратор це все робить, що я написав зверху? Тембільше я тримаю цю фракцію, бо більше ніхто не редагує, і благодаря мені кожен день я редагую дестяки оголошень від Реклами до Транспорта. Чекаю відповіді від вас щодо цього все і щодо Догани
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1759869515860.png
  5. Дата походження:07.10.2025

Реєстрування
30 Січ 2024
Дописи
136
Реакції
111
Бали
88
Вітаю шановний гравець, отже давайте почнемо з початку.

Оскільки я ТВО Лідера ЗМІ (Слідкуючий за ЗМІ) я порахував не потрібним дізнаватись в рації про те чи вільна ефірна хвиля так як у організації крім мене відсутні люди які можуть проводити ефір, тому я вирішив що це не є доцільним.

Йдемо далі, з приводу: "
і ти не прокачуй тут свої права" я виразився не так як ви це описали, а сказав "не потрібно тут качати свої права" оскільки порахувавши ваше зауваження про ефірну хвилю та звернення "ти на приколі" не доречними, і прошу звернути увагу висловив я це, не переходячи агресивні межі, та межі субординації.

Догана була видана за неодноразове порушення, а саме недотримання
правил субординації:

Шанобливе звертання до керівництва 🗣
Наприклад: «Пане директоре, дозвольте звернутися?» — це прояв поваги до посади й особи.

Етикет ділового спілкування
Навіть у складних ситуаціях дотримуйтесь ввічливого й конструктивного тону.

Не зважаючи те що я адміністратор, я позиціював себе як РП гравець без червоного ніку, та діяв як реальний керівник.

Від вас лунало неодноразове звернення на "ти", а кінцевою ниткою стало "ти на приколі" що являється не доречним зверненням до вищого за званням чину.

І я вам безмежно вдячний за те що ви виконуєте свою роботу, але все ж не потрібно ставити з себе "Бога" і не підпорядковуватись звичайним простим правилам етикету з вищепоставленими особами.

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Адміністратор надав відповідь щодо видачі догани, до вас прохання дотримуватись субординації та етичних норм при спілкуванні між гравцями державних організацій, дякую за розуміння.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі