Розглянуто Догани | Іван Кіборг

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ангеліна Коломієць

Модератор | Східна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
18 Тра 2024
Дописи
125
Реакції
104
Бали
88
1. Ваш нікнейм:
Ангеліна Мосісса

2. Нікнейм порушника:
Іван Кіборг

3. Суть скарги:

Вітаю, Ярослав Свиридов!

Хочу оскаржити свої дві догани та звільнення 3/3. Почну із самого початку.

Сьогодні о 14:01 був оголошений код-5 від Івана Кіборга. Я одразу повідомила його, що перебуваю на роботі та знаходжусь на процесуальних діях. На що він через три хвилини відповів:
«Ангеліна, 10-20?»

Я повідомила, що процесуальні дії вже завершуються і я їду до ВРУ. Після цього він ще раз запитав:
«Ангеліна, 10-20?»

Виникає питання: як можливо доїхати до ВРУ за одну хвилину?
Йому було чітко сказано, що я їду, однак він продовжував ставити ті самі запитання.

Після цього я повідомила, що у мене вимикають світло і я буду покидати область. У відповідь я отримала догану за те, що не з’явилася на код-5. Після видачі догани він розпустив код-5 за технічними причинами.

Питання: для чого збирати код-5, якщо він бачить, що працівників мало або я взагалі одна?
Складається враження, що він або спеціально прагнув мого звільнення, або йому просто нудно. Після того як код-5 був розпущений «за технічними причинами», він поїхав у МОЗ. Дуже цікава технічна причина. Дуже «гарний» заступник, який нібито хоче дисципліни.

Ситуація №2

О 19:56 було знову оголошено код-5. Йому було повідомлено, що я покидаю область. Також було додано наступне.

Кіборг збирає код-5 кожного дня і проводить одне й те саме. Людям нецікаво там перебувати. Якби він придумав щось нове й заздалегідь повідомив, що загальний код-5 буде цікавим і нестандартним, люди б приходили. Але він проводить код-5 лише для того, щоб отримати бали для звіту, при цьому постійно говорить про дисципліну та повагу.

Чесно кажучи, як можна кожного дня слухати одне й те саме та виконувати одні й ті самі дії? Типовий код-5:

• лекція на тему графіку роботи, кодів та тен-кодів;
• тренування: віджимання, біг, присідання, їзда колоною;
• інколи — стрибки з парашутом.

Люди просто втрачають інтерес до організації. Потрібно проводити щось цікаве, пояснювати, як працює ВРУ та для чого вона існує, адже є багато нових людей, які цього не знають. Але Кіборгу важливіше назбирати собі бали, ніж провести корисний захід для складу.

Повертаючись до скарги. Після того як я повідомила, що покидаю область, цей «гарний заступник» видав мені третю догану за прогул робочої зміни та неявку на код-5. Просто геніально.

Саме через таких керівників і заступників у людей зникає бажання працювати в державних організаціях. А потім усі дивуються, чому організації працюють як дві різні команди, наче суперники. Тому що вони намагаються «злити» одне одного.

Хочу зазначити, що у мене не було жодного конфлікту з Кіборгом. Конфлікт був у Еріка Мосісси, але Кіборг розуміє, що Еріку він нічого зробити не може, тому відіграється на мені.

Прошу:

• поновити мене в організації, хоча б із двома доганами;
• провести з Кіборгом бесіду, як мінімум, щоб він по-людськи ставився до працівників.

Йому кажеш правду — він ображається та видає догану.

Дякую за увагу.

4. Доказ порушення:
Посилання на докази

5. Дата порушення:
04.01.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,547
Реакції
1,640
Бали
253
Вітаю
Запрошую вас у войс для вирішення ситуації

— На розгляді —

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,547
Реакції
1,640
Бали
253
Вирішено у войсі

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі