В очікуванні Додавання Складських приміщщень (Склади)

Дмитро Козаченко

Блогер Kozachenko
Реєстрування
23 Бер 2023
Дописи
56
Реакції
79
Бали
21
Вітаю шановні гравці та розробники Ukraine GTA
В цій темі я пропоную додати в майбутніх оновленнях нову споруду в нашу гру, а саме
"Складське приміщення"

• Для чого воно буде потрібне?
Ці склади, гравці будуть використовувати як додаткове місце для зберігання, для своїх речей.
Якщо у вас не вистачає місць у вашії квартирі/будинку, або просто місце де ви можете зебрігати цінні речі
(наприклад, якщо у вас є співмешканець і ви боїтесь за ваші речі)

• Як це буде працюватиме(моя пропозиція):
  1. Всередині складу буде якась кількість ячієк, які можно орендувати, після чого людина стає власником цієї ячійки та може там зберігати свої речі.
  2. Також аренду можна буде продлити або примусово закінчити.
  3. Якщо людина в певний час не заплатила за продовження аренди, а в середині були якісь речі, то ця ячійка залишається закритою до моменту АУКЦІОНУ.

• Аукціон:
Аукціон буде схожий за принципом контейнерів, гравці можуть ставити ставки, та чия ставка зіграє, той гравець і забирає собі речі з ячійки.

• Склад як бізнес:
Також склад можна буде створити як бізнес, який думаю буде прибутковим, тому що гравці будуть арендувати ячійки та платити за них на аукціонах. Також власник може обирати ціну на оренду за день та інше.

• Місце розташування:
Я наведу свої приклади, де я бачу склад на нашій мапі:
-десь біля Борисполя
-в Харкові, коли він повністю побудується

• Приклади, як це може виглядати:

Зовніснє:
u6322lxr.jpg
kzzq95eb.jpg

Внутрішнє:
Без названия168_20240212152927.png

Сподіваюсь вам також сподобається ця ідея, і ви проголосуєте за, щоб розробники додали склади до гри.
Всім гарного дня!
Слава Україні!

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі