Яровий Володимир Вікторович
Людина з біо на 03 сервері і людина яка пішла з 03
- Реєстрування
- 15 Лип 2023
- Дописи
- 113
- Реакції
- 87
- Бали
- 33
- Вік
- 17
Вітаю шановні гравці та розробники гри.
Сьогодні ваш знову улюбленному автору прийшла знову геніальна ідея це додати в нашу гру транспорт але підземний сьогодні мова піде про метро, так з оновленням 2.0 з'явилисьв Києві станції метро але вони використовуються в якості декорацій тому я пропоную додати в нашу гру роботу Машиніст метрополітену в Києві в Дніпрі та в майбутньому і в Харків суть роботи як і у водія трамвая розвозити пасажирів але підземлею. Щоб встати треба так само як і у водія тролейбуса але дещо зміниться по 1х не треба перевіряти паливо та шини а по 2х здати на машиніста буде практичніше адже я пропоную додати полігон для практичної частини там же будуть навчати і які кнопки тиснути там же буде як і в тролейбусі закрити/відкрити двері 7 оголосити станцію та про закриття дверей 8 ось приклад метро м. ХарковаПереглянути вкладення kharkiv_metro_map_full.png
Ліній метро м. Харкова 3 Холодногірсько-Заводська це 1 а 2 Салтівська ну і 3 Олексіївська а так все майже так само як і у водія тролейбуса здати на права, перевірка стану здоров'я, перевірка справності потягу і так само закінчив поїздку їдеш в парк а якщо хоч далі то міняється напис і можна буде зробити роботу водія тролейбусу та машиніста метро повноцінними держ структурами + в нас Київ та Дніпро мають 2 своїх берега які можна буде з'єднати тунелями метро + буде діяти картка eticket як в тролейбусі.
Якщо якісь е ще у вас ідеї пишіть ну і ставте стрілочку вгору та пишіть за.
Дякую за увагу!