В очікуванні Додання ігрових персонажів

Тихомир Яснозор

Поважний гравець
Реєстрування
2 Лип 2024
Дописи
99
Реакції
242
Бали
403

Пропозиція щодо створення додаткових ігрових персонажів

Пропоную додати в гру систему, яка дозволить гравцям створювати додаткових ігрових персонажів на одному акаунті.

Під час реєстрації нового гравця він створює свого основного персонажа. При цьому він вказує всі необхідні дані: ім'я, прізвище, стать, зовнішність та іншу інформацію, необхідну для створення персонажа.

Після створення основного персонажа гравцеві можна надати можливість створити одного додаткового персонажа. Тобто загалом на одному акаунті можна буде мати двох персонажів: одного основного та одного додаткового.

Додатковий персонаж буде повністю окремим від основного. Він матиме власні:

• ім'я та прізвище;
  • зовнішність;
  • рівень;
  • статистику;
  • гроші;
  • транспорт;
  • нерухомість;
  • інвентар;
  • досягнення та інший прогрес.
Прогрес одного персонажа не повинен переноситися на іншого. Наприклад, якщо основний персонаж має певну кількість грошей, транспорт або нерухомість, додатковий персонаж не повинен автоматично їх отримувати.

Також можна зробити окреме меню вибору персонажа під час входу в гру. Гравець зможе побачити своїх персонажів та вибрати, за кого саме він хоче грати.

Наприклад:

Персонаж №1 — Основний

• Ім'я: Іван Петров
  • Рівень: 25
  • Гроші: 500 000
  • Транспорт: 2 автомобілі
Персонаж №2 — Додатковий

• Ім'я: Олександр Коваль
  • Рівень: 1
  • Гроші: 0
  • Транспорт: відсутній
Це дозволить гравцям створювати персонажів із різними ролями, біографіями та стилем гри, не втрачаючи свого основного персонажа.

Наприклад, основний персонаж може бути звичайним цивільним, а додатковий — персонажем з іншою історією та професією. При цьому не потрібно буде створювати другий акаунт або видаляти вже існуючого персонажа.

На мою думку, така система зробить гру більш цікавою та різноманітною, оскільки гравці зможуть по-новому проходити ігровий процес, експериментувати з різними ролями та створювати нові історії.

Важливо: додаткового персонажа можна обмежити лише одним на акаунт, щоб система не використовувалася для створення великої кількості персонажів і не створювала навантаження на сервер.

hawick

Поважний гравець
Реєстрування
31 Тра 2026
Дописи
22
Реакції
105
Бали
27

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі