В очікуванні Додати нову організацію УПЦ

Віто Скалетта

Генерал ДКВС / Східна Україна №3
Реєстрування
26 Тра 2023
Дописи
16
Реакції
51
Бали
23
1691691686098.png

Вітаю! Шановне керівництво UKRAINE GTA.
Я Віто Скалетта, пропоную додати організацію УПЦ ( Українська православна церква).
Комусь ця ідея буде здаватись смішною, та більшість прийме її як жарт.
Але в мене є аргументи чому потрібно створити саме таку організацію, та як вона вплине на РП-процес.
Так ось розпочнемо, що таке УПЦ?
1691692069820.png

Украї́нська правосла́вна це́рква Українського патріарха́ту — православна церква в Україні, є однією з найбільших християнських спільнот країни.

Для чого організація УПЦ в UKRAINE GTA?
1691692245414.png

По-перше це потрібно для більшої української атмосфери в грі.
По-друге це набагато сильніше підвищить РП-процес в проекті.
По-третє як ми знаємо на проекті тяжко піднімати свій рейтинг, а саме на позитивний (Щоб підняти рейтинг потрібно використати меню донат, або купляти за ігрову валюту в нпс, на мою думку це не є файно), а саме організація УПЦ допоможе це змінити.

Як це реалізувати?
1691692643902.png

По-перше потрібно вигадати назви для рангів.
По-друге зробити скіни працівників.
1691692784516.png

По-третє організація буде проводити "служби", якщо бути на них присутнім то твій соціальний рейтинг в грі буде підвищений.
По-четверте можна добавити типу благодійність, свічка коштує 500 грн (підвищення рейтингу + 0.5).
По-п'яте можна добавити систему гріхів персонажа, чим їх більше, тим менший рейтинг персонажа і т.д

Це дуже цікава тема на мою думку, якщо взятись за нею, та розвивати, то можна зробити дуже файну організацію.
Також я навіть знаю хто в ній буде працювати :) (P.S: Андрій Наливайко, Легенда 03 серверу).

Саша19

Козак
Реєстрування
5 Вер 2023
Дописи
69
Реакції
22
Бали
21
Переглянути вкладення 99658
Вітаю! Шановне керівництво UKRAINE GTA.
Я Віто Скалетта, пропоную додати організацію УПЦ ( Українська православна церква).
Комусь ця ідея буде здаватись смішною, та більшість прийме її як жарт.
Але в мене є аргументи чому потрібно створити саме таку організацію, та як вона вплине на РП-процес.
Так ось розпочнемо, що таке УПЦ? Переглянути вкладення 99660
Украї́нська правосла́вна це́рква Українського патріарха́ту — православна церква в Україні, є однією з найбільших християнських спільнот країни.

Для чого організація УПЦ в UKRAINE GTA?Переглянути вкладення 99661
По-перше це потрібно для більшої української атмосфери в грі.
По-друге це набагато сильніше підвищить РП-процес в проекті.
По-третє як ми знаємо на проекті тяжко піднімати свій рейтинг, а саме на позитивний (Щоб підняти рейтинг потрібно використати меню донат, або купляти за ігрову валюту в нпс, на мою думку це не є файно), а саме організація УПЦ допоможе це змінити.

Як це реалізувати?Переглянути вкладення 99673
По-перше потрібно вигадати назви для рангів.
По-друге зробити скіни працівників.
Переглянути вкладення 99675
По-третє організація буде проводити "служби", якщо бути на них присутнім то твій соціальний рейтинг в грі буде підвищений.
По-четверте можна добавити типу благодійність, свічка коштує 500 грн (підвищення рейтингу + 0.5).
По-п'яте можна добавити систему гріхів персонажа, чим їх більше, тим менший рейтинг персонажа і т.д

Це дуже цікава тема на мою думку, якщо взятись за нею, та розвивати, то можна зробити дуже файну організацію.
Також я навіть знаю хто в ній буде працювати :) (P.S: Андрій Наливайко, Легенда 03 серверу).

за

Кирило Деревлюк

Генерал СБУ | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
1,339
Реакції
452
Бали
253
Та і так буде цікавіше жити) Там замовити вінчання або поставити свічку

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі