В очікуванні Додати роботу Водій тролейбусу

Яровий Володимир Вікторович

Людина з біо на 03 сервері і людина яка пішла з 03
Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
113
Реакції
88
Бали
33
Вік
17
e6aeebf0c322f906447731344d0df405.jpg

Вітаю шановні гравці та розробники.
Сьогодні в голову 1й людині прийшла геніальна ідея створити ще 1 вид наземного транспорту + роботи а саме Водія тролейбуса. В чому роботи думаю не треба пояснювати але скажу що ця робота на мою думку буде чудова робота + буде ще 1 вид транспорту після трамвая. Робота заключається в тому що: перед виїздом на рейс водія перевіряє лікар в депо у Києві в Дніпрі та в Харкові лікар перевіряє стан водія (по рп) в 1 з 3х депо які перечислив вище лікар може поставити печатку придатний до виїзду або не придатний якщо ж водій придатний далі водій перевіряє транспорт на ремонтно придатність тобто перевірить шини, наявність палива у баку і т.д якщо все нормально то водій іде до начальника депо за графіком маршруту та на якій гілці водію їхати я думаю буде декілька ліній 1 лінія це від залізничного вокзалу до центру міста якщо це про Київ говорити а якщо про Дніпро та Харків то розробники самі вирішать бо я не знаю де ще буде ідти гілка, коли тролейбус прибуває на кінечну у водія є вибір: або закінчити рейс і тоді надпис на тролейбусі з номером поміняється на слово на парк або знову буде той самий номер але в інший бік щоб піти працювати водієм потрібні права на тролейбус які можна здати в автошколі в депо ж начальник проведе тобі тест по правилам керуванню тролейбусом яку кнопку по рп натискати для відкривання дверейв тролейбусі клавіша для відкривання/закриття дверей в тролейбусі думаю буде 7 оголошення про відкриття/закриття дверей та оголошення зупинок думаю буде 8, також пропоную додати до водія контролера задача ж контролера перевіряти квитки для проїзду фото знизу
Разовий_квиток_на_проїзд_у_міському_тролейбусі_(Харків,_2016).jpg

Ціна ж буде різна та дизайн може бути різним купити можна у контролера або ж купити картку
Ssi9FIbUEGU2gRLT57fMQpCxWFAAx11Q.jpg

Фото прикіпив (фото картки етікет м. Харків та фото паперового квитка і тролейбуса також з м. Харків)
Картку щомісяця якщо рідко їхати рідко то інколи але все одно треба буде оплачувати суммою якою не буде вистачати отримати картку можна буде в МР Харкова (в майбутньому) в Києві та в Дніпрі.
Сподіваюсь на позитивні відгуки якщо подобається то поставте стрілку вгору і напишіть за
Дякую за увагу

Останнє редагування:

Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
113
Реакції
88
Бали
33
Вік
17
Прошу всіх тих ставить стрілочку вгору пишіть за бо мені складно буде потім рахувати
Screenshot_20240305-211145_Chrome.jpg

Реєстрування
15 Лип 2023
Дописи
113
Реакції
88
Бали
33
Вік
17
Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі