Розглянуто Додати скін Буданова Кирила Олексійовича

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Сагайдaчний

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
93
Реакції
76
Бали
73
Вітаю шановні гравці та адміністрація!
Мене звати Павло Сагайдачний, я граю у цю гру вже дуже багато часу і бачу реальні ідеї для покращення!

Сьогодні хочу розповісти вам про добавлення скіна
Буданова Кирила Олексійовича, як саме я це бачу та як це буде корисним?:

Отже у минулому Баттл Пасі ми пам’ятаємо що головними скінами були: Тарас Шевченко та Гарна Жінка.
У дійсному Баттл Пасі головні скіни це: Михайло Лебіга та Гаряча Дівчина.
Як ми можемо здогадатися що буде новий Баттл Пас де повинні бути нові скіни, я пропоную головним скіном з боку Чол. статі зробити Буданова Кирила Олексійовича! Також як і у інших Батл Пасах цей скін можна буде купити у магазині за донат, та пропоную навіть після закінчення Батл Пасу залишити його у магазині за донатну валюту.

Я б бажав щоб цей скін був у виді Генерала ЗСУ але з обличчям п. Буданова та з його ознаками! На мою думку вийде просто БОМБЕЗНИЙ скін)

04080C65-CC76-47E3-9B6D-43C70DA90543.jpeg

P.s Кому подобається ідея прошу натиснути стрілочку вверх?

Ця пропозиція була закрита. Голоси більше не приймаються.

Артем Куций

Адміністратор | Центральна Україна [01]
Адміністратор
Реєстрування
18 Вер 2023
Дописи
174
Реакції
75
Бали
73

Андреас

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
983
Реакції
157
Бали
48
Нет ,такие страшные лица не надо, хватило арестовича.
Проти

Admin

UKRAINE GTA
Founders
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
406
Реакції
1,431
Бали
420
Вітаю шановні гравці та адміністрація!
Мене звати Павло Сагайдачний, я граю у цю гру вже дуже багато часу і бачу реальні ідеї для покращення!

Сьогодні хочу розповісти вам про добавлення скіна Буданова Кирила Олексійовича, як саме я це бачу та як це буде корисним?:

Отже у минулому Баттл Пасі ми пам’ятаємо що головними скінами були: Тарас Шевченко та Гарна Жінка.
У дійсному Баттл Пасі головні скіни це: Михайло Лебіга та Гаряча Дівчина.
Як ми можемо здогадатися що буде новий Баттл Пас де повинні бути нові скіни, я пропоную головним скіном з боку Чол. статі зробити Буданова Кирила Олексійовича! Також як і у інших Батл Пасах цей скін можна буде купити у магазині за донат, та пропоную навіть після закінчення Батл Пасу залишити його у магазині за донатну валюту.

Я б бажав щоб цей скін був у виді Генерала ЗСУ але з обличчям п. Буданова та з його ознаками! На мою думку вийде просто БОМБЕЗНИЙ скін)

Переглянути вкладення 122427
P.s Кому подобається ідея прошу натиснути стрілочку вверх?

Доброї ночі, шановний гравець! Ми розглянули вашу пропозицію та записали її в план реалізації до оновлення 2.0.
Дякую за вашу активність і ваше бажання зробити наш проект кращим!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі