nzrtsk
Новий гравець
- Реєстрування
- 20 Вер 2026
- Дописи
- 0
- Реакції
- 0
- Бали
- 2
Доброго дня. Пропоную додати сучасний додаток по типу OLX або AutoRia. БУ ринки на серверах не дуже активні. Було б не погано якби можна було додати просто авто на продаж в цей додаток і там авто виставлялось на 1-3 дні і висіли навіть коли офлайн, а в гравця просто тимчасово це авто пропадало. (Можливо це зробити і не тільки з авто, а і з одягом, предмети і.т.д.) Я думаю багато хто був би не против такого і БУ ринок трішки в цьому плані оживити, щоб був якийсь більший вибір.
(Я думаю розписувати про нього і пропонувати можна багато, але саму суть ви зрозуміли, що я маю на увазі) Було б ще не погано якби можна було авто відразу фотографувати в цей додаток щоб був видний вигляд, писати опис, брати на тест-драйв, характеристики авто та тех.паспорт і. т. д.
Дякую за увагу!

(Я думаю розписувати про нього і пропонувати можна багато, але саму суть ви зрозуміли, що я маю на увазі) Було б ще не погано якби можна було авто відразу фотографувати в цей додаток щоб був видний вигляд, писати опис, брати на тест-драйв, характеристики авто та тех.паспорт і. т. д.
Дякую за увагу!