Розглянуто Допис до скарги Володимира Кайовського | R-2063

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрюха Кріптаман

M WarszawFamQ | Північна Україна
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
263
Реакції
324
Бали
83
1. Ваш нікнейм: Андрюха Кріптаман
2. Нікнейм порушника: Володимир Кайовський
3. Назва клану порушника: OMEGA
4. Суть скарги:
Доброго дня! Хотів би до вас звернутися з виясненням всіх деталей та закриття скарги від гравця Володимир Кайовський - ТИК

Дана особа запевняє що ми порушили правила, а саме:

Правила битв за бізнес 1.10:
1.10. Клан, який назначив битву за бізнес повинен обов’язково з‘явитись на битву. При порушенні цього правила клану буде видана догана.

В правилах ніде не написано, що заборонено заходити навіть на останній хвилині - ми залетіли з запізненням 4 хвилин, через до-видавання екіпіровки.
В правилах битв за бізнеси, є чіткий пункт, де забороняється не приїзжяти за 5 хвилин до битви за бізнес - клікабельно.
Якби клан "OMEGA" не зайшов би перший - питань немає, згодний з данним пунктом.
В данному випадку наше запізднення - надало перевагу лише ворожому клану і порушень від мого клану не зафіксовано..

Правила битв за бізнес 2.1:
2.1. Заборонено навмисно перешкоджати іншим кланам у битві за бізнес. | Варн

В данному випадку, порушень правил 2.1 не діє, адже це не будь-який гравець, який не перебуває в клані.
В момент різкого приземлення - я не справився з керуванням, і ніякого DB не було.

Правил UKRAINE GTA:
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин

6.12.
"NonRP Fly" - Non Role Play Fly - управління повітряним засобом у неможливих для цього умовах. Здійснювати посадку поза призначеними для цього місцями: схили, скелі, камені, дороги на яких в даний момент відбувається жвавий рух. Дозволяється саджати гелікоптер на поля, пляжі, рівні дахи будинків, відкриті території без перешкод поруч, парковках (але тільки в центрі не заважаючи іншим автомобілям). | Деморган 15-30 хвилин

6.32. "Перешкода гравцям" - Заборонено будь-яким чином перешкоджати приємній грі гравцям. | Респавн / КікЇ

В данному випадку, я банально не справився з керуванням гелікоптеру, через занадто велику швидкість 400км/год.
Перешкода була частково, але DB не було.

Також хочу адміністрацію розглянути аналогічну скаргу - клікабельно

По цій скарзі видно, що порушення правил битв за бізнес 1.10 не видавалось, адже сторона захисту вже зайшла на битву.
Покарання правил битв за бізнеси 2.1 було видано 1 гравцю, через не перебування в клані, тим самим перешкоджуючи битву за бізнес.

Гравці заливають скарги на нас, але не враховують що від них також було порушення.

Правила битв за бізнес 2.11 + порушення правил UKRAINE GTA:

2.11. Заборонено відкривати вогонь по ворожій стороні за 7 хвилин до початку битви. | Варн

6.3.2.
"MDB" - Massive Drive By - нанесення шкоди транспорту / гравцям, доведення до несвідомого стану трьох і більше гравців за допомогою транспортного засобу. | Варн

Гравці за 5 хвилин до початку бізвара задбшили мене, вбили, та потім жаліються за порушення правил битв за бізнеси 1.10, хоча саме через них, я не встиг вчасно видати екіпіровку, та зайти вчасно на битву за бізнес.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):

Гвинтокрил - на цьому відео видно, де я не впорався з керуванням надзвичайно швидкої техніки, тим самим ЛИШЕ підштохнув гравця, але без DB

Гвинтокрил 2 - на відео видно, що я не впорався з керуванням, трохи підштовхнув гравця Володимир Кайовський, але він не упав і по ньому не тулили в анімці.
Переваги немає(від його лиця також видно, що він без проблем міг стрілятися і тд).

МДБ + вбивство до бізвару
6. Дата порушення: вчора-сьогодні

Максим Альварез

ГС Неоф| Північна Україна[04]
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
1,359
Реакції
418
Бали
208
Вітаю шановний гравець!
Переглянувши вашу скаргу надаю вердикт:

Гравець Ігор Дисайз#108437 отримує WARN за порушення правил битв за бізнес:
2.11. Заборонено відкривати вогонь по ворожій стороні за 7 хвилин до початку битви. | Варн

Гравець Флоу Дисайз#59334 отримує WARN за порушення правил битв за бізнес:

Гравець Бодя Савченко#57043 отримує WARN за порушення правил битв за бізнес:

Гравець Андрюха Кріптаман#80579 отримує Деморган на 60 хвилин за порушення правил серверу:
6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин
6.31. "Збив анімації" - Заборонено збивати анімації. | Деморган 30-60 хвилин / Варн

Також клан WarszawFamQ отримує Попередження за порушення від Модератора клану
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі