Розглянуто Доповнення до скарги з приводу бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Тра 2025
Дописи
242
Реакції
181
Бали
48
1.Татьяна Делігіоз .Серго голд
2.Григорій Ярошенко
3.Продовжу тему яку описував ці дві скарги можете обєднати,тому що коли хотів вставити текст то скаргу редагувати вже неможливо було.
З приводу Цієї ситуації далі йдемо коли ми приїхали на вч капрал стояв афк я викликав репорт прилетіла Іра Біла,нікого більше не було тому я думаю ,що танюша делігіоз була не одразу,можу помилятися.Ірі відповіли що вже все добре і вона зникла.Далі почалася перестрілка з зсу я незнаю хто її почав бо я стояв біля входу у вч.ну суть вона почалася.Красти патрони з кразів ми крали їх напевно тижні два вже як не кожен день то через день.І всім було глупоко всерівно......хоча і адміни спекали і тіктоки виж мої дивитесь то точно знаєте що ми крази лупили.Але чомусь саме сьогодні сергго голд побачив такке порушення.незнаю може зайнятий раніше був.і якщо вже нато пішло то за одне й те саме порушення не можна видавати два різні покарання.Ну як не крути але воно не так.Татьяна лупить деморган ,заходить серго і через бінокль ще бачить більші порушення......ну це сюр люди.Якщо вона видала деморган.ТО наступне покарання за цей проступок автоматично не можна видавати так як гравець уже поніс покарання.А у нас виходить Лупить делігіоз деморган тільки вийшли ще один адмін лупить.То я вам так скажу ви не погано влаштувалися Валерія може ще ви там якесь порушення розглянете третє покарання видасте))))))або інший адмін...ну Без коментарів чесно.Просто упередженне ставлення за 1 порушення два різні покарання.
Тай де там упереджене серго солдатів не розгледів на криші)))))) які стріляли)))))НЕма пропали.Як коноба каже (розсінхрон)))))
Далі Валерія до Вас ви найбільше я так розумію мене любите.З приводу ще раз моїх соцмереж ви давали відповіть що соцмережа затягує наше з вами спілкування.Так ось на мою думку Ви не ображайтеся але ви мені кажете що я роблю все на свою користь.Перегляньте мою першу скаргу на спілкування з вами і перегляньте моє перше відео в тікток як ви кажете провокуючі і негативні так ось моє звернення до вас було задовго до цього.А моє сильне бажання щоб було максимально по рп звісно бо це дійсно круто і цікаво.З приводу Вас і ЗГА моя думка особиста що ви некомпетентні,невідповідальні ,у вас відсутні будьякі лідерські якості.У вас відсутнє бажання До росту.Я зараз вас не ображаю а даю свою особисту оцінку вам.Вам не потрібен результат Вам потрібна картинка.Вам не цікаво вирішувати якісь проблеми і робити стратегію дій якіб до тих чи інших проблем не приводили.Абсолютна відсутність комунікації з гравцями.Прийшли репортів понастрілювали.ФОтки поробили статистику подали все .всім дякую всі вільні.Дивлячись на Вас обох Взагалі не знаю для чого ви тут і які ваші функції .Ось для мене немає різниці між ігровим помічником і вами тому що той так само може ремку накинути.Я не бачив щоб ви щось робили як Голова Адміністрації та Заступник ГА.НЕма пусто 0 пропасть.Фрапси Я обрізаю під себе Шановна валерія Вам не соромно?А чомуж тоді скарги розглянуті якщо неповні фрапси))))))ЧОму покарання видаються якщо не повні фрапси...Та ні валерія це ви а не я робите так щоб все було на вашу користь.А з приводу одного фрапса обрізаного яку скаргу розглянув вінстон Блейз так я ж чекав спілкування з вами з цього приводу вінстон казав готуй відкат завтра буде ГА ЗГА буде бесіда будем рішать ,на виході по за спиною гепнули просто обман адміністрації.А я скажу як було насправді вінстон на косячив розглянув скаргу керрі клан підняли кіпіш він поняв шо діло пахне кірасіном.І почав за повний відкат...А я завжди кажу а я що проти надати???Чи може я колись відмовлявся надати відкати.Не потрібно Валерія розповідати про обрізку.Обрізаю я відео тільки в тікток.Але то вже мої особисті проблеми Вас вони взагалі ніяк не мають стосуватися.З приводу образ інших людей я повторюю Вам в друге я безкоштовно людей не ображаю.А те що у мене такий характер що я багато вживаю лайки або вспильчевий такий у мене характер бо я людина ,якщо це когось ображає є два варіанта або сказати мені в очі про це і ми поговоримо я нормальна людина.Або не дивитися ті відео .А то ви сидите часами і слухаєте як я там когось матюкаю?))))Вам це подобається чи що*????))))))У вас не знайшлося 10 хвилин щоб зі мною поспілкуватися я змінив тактику почав виставляти відео про вас але не в образливому контексті думав може цим приверну увагу.Марно У вас часу нема.....Ви не зацікавлені в цьому.Ви не слухаєте гравців.ВОно вам не потрібно.
З приводу якщо ви отримали інформацію від інших гравців що я там у себе на стрімах матюкаюся ви могли особисто зі мною поспілкуватися на цю тему і дійсно яб повидаляв і не робив би цього я нормальна людина тільки комунікація потрібна.Нажаль вам така риса не присутня.Вам більш подобається бути шпіоном сидіти собі тихесенько і слухати і на карандаш.А потом бамс ОТ який ти гріша.А я тебе любила(сарказм)Я був про Вас кращої думки думав ви професіонал у своїй справі.Нажаль вибачте я помилився.МОя особиста думка що Вам не місце На такій Високій посаді як і ЗГА. І доречі Валерія я теж думав що ви доросла людина але я помилився подивившись вашу соцмережу де стоїть дитина років 12 приблизно і поздоровляє адміністрацію в трусах і піджаку І не просто поздоровляє а поздоровляє трьохетажним матом.Я думаю Мої тіктоки до ваших ще не дійшли!!!Ви як Мама або майбутня мама якщо таке вітаєте мені вас шкода.Якщо ви вирішили мене хлопнути бо вам накипіло будьласка ,я надіюсь вам жити стало краще.Моя думка така ЩО ви не Відповідаєте посаді ГА так само Як і ЗГА.І я кажу за себе хто там ще так вважає хай говорять.Але біда у тому валерія що деякі гравці бояться Вам і взагалі адмінам сказати це в очі.А я не боюся мені всерівно я що думаю той кажу.Така я людина. Ми моглиб вже давним давно поговорити ще з 24.08.2025 де на моє відео мені теж там адміни вкоментарях виписували і все було нормальноб але ви не зацікавлені у цьому були.Вам це не потрібно.І не було би висміювань якби все було б справедливо. А не Бесіди проводити коли варн дається,або понизити конобу на 2 звання і перевести його в сбу))))))Всього найкращого.(ДЛя того щоб валерія не подумала що текст який вище образа провокація,або ще щось.)Цей текст є абсолютно особистою субєктивною думкою гравця.Немає на меті когось образити принизити,не несе погроз цькувань і переслідувань.Не несе загрози проекту та адміністрації в цілому.І доречі Два рази подавав заявку на адміна мав бажання допомогти дійсно зробити корисне так як я поважаю український проект для наших дітей людей це дійсно круто навіть вів себе зразково не порушував ,щоб стати пліч опліч з вами і допомагати гравцям так як у мене така робота що я можу декілька місяців працювати декілька місяців бути вдома думаю корисним би був.Але коли дізнався що у вас там твориться і яке ставлення ЗГА до ІП і адмінів в цілому)))))Передумав і думаю не хочу я більше подаватися на адмінку тай не рекомендували!!!!!!!!І Доречі я відсидів півтори години за Вашу неправильно видане покарання.І мінімальне покарання Варн за те що ми зробили з трокаєм не потрібно Ангелів робити з себе.Бесіду Валерія Бесіду нада було провести..А Достойна бесіди тільки Тетяна?Гріша не достойний?Провокатор.Хам ГРубіян))))))))))Валерія Господи Ви так розписуєте усе класно читаю і хочеться Аж пожаліти Вас всіх скільки гріша вам зла приніс в грі.Я там у Вас пасочки у пісочніці не позабирав?))))Таню Ногою не пнув?По ночам вам не звоню в трубку не дихаю)))))))Мені на стрімах ображати не можна нононо Вашим адміністраторам заходити під час робочого часу на адмінці і писати мені обіжанка можна))))Валерія Валерія!Щож ви одіяло все на себе тягнете поділіться зі мною мені теж холодно)
Коли адміністрація зве мене в діскорд для вирішення проблем зі скаргами я лояльно До вас відносився деякі прибирав деколи йшов сам проти себе і проти свого клану щоб мирно вирішили.А значить коли мені і зі мною у Вас конфлікт а у Вас конфлікт зі мною.І у мене з Вами.ТО я навіть не те що на бесіду ,я на варн навіть не заслужив я заслужив на бан на півтора місяця...Адмінів деяких не заливав навіть.Але Валерія скажіть чесно залив би я порушення адміна грубе,що б зробили?Бесіду провели та яснож бесіду.Зі мною Бесіди не можливо проводити БО Ви обклалися адмінами навколо себе разом з ЗГА і нехочете нікого чути.Ну короче Валерія Все з Вами ясно.Виж заходьте до мене на стріми не кидайте мене .тільки вітайтеся будьласка .Я буду Вас чекати.А якщо Хочете послухати що я думаю або що говорю Валерія Моє серце для вас відкрите ми можемо у войсі поговорити і я вам навіть дозволю записати те що я говорю.Щоб ви не були шпіоном розвідником.Ну не личить вам дівчині сидіти слухати хлопчячі розмови.Щей так щоб про вашу присутність не знали.Ну не по етикету це.Смішно навіть уявити сидить ГА ЗГА на стрімі у гріші а там репорти летять))))))))))))Я навіть знаю чого ЗГА не побачив це порушення ,напевно у мене на стрімі був)))))Там ВЧ розносять ,патрони виносять в порушують правила адміни у гріші сидять....Я вам зроблю унікальний доступ Будете поважними гостями.

Останнє редагування:

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,698
Бали
253
Вітаю.

Ще раз наголошу, адміністратор Тетяна дійсно видала покарання, проте у формулюванні була допущена помилка. Вона одразу звернулася до ЗГА Сергія, і саме він перевидав покарання у вірному вигляді. Це не було “два різні покарання за одне”, а виправлення некоректно виданого.
Ви вважаєте, що вас карають вибірково, однак факти ваших порушень були зафіксовані та підтверджені. Те, що подібні дії могли відбуватися раніше без наслідків, не виправдовує нове порушення. Адміністрація реагує на порушення, коли їх фіксує, незалежно від того, чи було це помічено раніше.

Вислови, які ви допускаєте у сторону адмінів, зокрема на стрімах (“контужені” та інші подібні фрази), неприпустимі. Так, ви називаєте це “суб’єктивною думкою”, однак у межах правил UG це зафіксовується як образа, коли це переходить межі.
Адміністрація не може витрачати години на індивідуальні обговорення з кожним гравцем. Основна форма комунікації - це форум та репорти.
Ваша оцінка діяльності є особистою думкою, але вона не звільняє вас від відповідальності за образливі вислови. Критика дозволена, образи - ні.
Ви помиляєтесь у трактуванні і про “12-річну дитину”. Нас привітала наша адміністрація з Новим Роком таким чином, а саме *привітання* від блогера Містер Бізнес. Це жодним чином не пов’язано з “дитиною 12 років у трусах і піджаку”. Ваше твердження є необґрунтованим і не відповідає дійсності.Ми також люди, які можемо сміятись, висловлюватись в будь яких контекстах , але не до гравців*, мати особисте життя, радіти з командою, тощо.

На жаль, мені сумно після ваших слів - як щодо цього привітання, так і щодо параду, якщо ви не розумієте / не зрозуміли навіщо і що робиться або робилось, на жаль я не можу пояснювати це тільки одного единого гравця. Нагадаю також за парад, який був організований з метою підтримання духу гравців та їх відчуження від реалій війни в житті, щоб кожен міг відчути єдність, урочистість та атмосферу свята в грі, а ви це прийняли на себе, це вас образило та із за цього також хотіли зі мною поспілкуватись та *вияснити* чому так, це також вважаю недоцільним.

Якщо б я дійсно була *некомпетентною* чи такою, що викликає лише *жаль*, я б просто не займала цієї посади. Моє перебування тут підтверджує те, що від моєї діяльності є реальний результат і користь для UG. Як гравець ви бачите лише невелику частину - приблизно 10% від тієї роботи, яку я виконую щодня. Решта залишається непомітною, але саме вона формує стабільність і розвиток сервера. Тому ваша оцінка є суб’єктивною та, на жаль, необґрунтованою.

Покарання, які ви отримали, є виправданими. Адміністрація діє в межах правил UG та не керується особистими упередженнями. Ви можете мати власну точку зору, але вона не дає права на порушення правил або образи в сторону інших гравців чи адміністраторів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі