Igor Pahanov
Активний
- Реєстрування
- 6 Лип 2022
- Дописи
- 57
- Реакції
- 4
- Бали
- 8
Ваш нікнейм: Ігор Паханов
Нікнейм гравця: Дмитро Блацький
Дата порушення: 23.08.2022
Опишіть ситуацію: Мого соклана посодили можна сказать ні за що, бо на відео не було видно повністю ситуацію конфлікту ось ця жб на форумі:
forum.ukraine-gta.com.ua
Я прошу детальніше її роздивиться!!!! На відео видно як мій друг по ньому стреляє і все! НЕ ВИДНО ЯК УБИВ І НЕ БУЛО ВИДНО ПОВНІСТЮ СИТУАЦІЮ!!!( Гравець який залив цю жб міг перший напасти!)
В відео даже не видно як він помер, а скрін як його убили уже як мінімум 70 сек назад!
Скріншот/відео від свого обличчя: (скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)
Тайм-код:
Нікнейм гравця: Дмитро Блацький
Дата порушення: 23.08.2022
Опишіть ситуацію: Мого соклана посодили можна сказать ні за що, бо на відео не було видно повністю ситуацію конфлікту ось ця жб на форумі:
Розглянуто - DM, Дмитро Балицький
Ваш нікнейм: Димитрій Білд Нікнейм гравця: Дмитро Балицький Дата порушення: 22.08.22 Опишіть ситуацію: він почав по мені стріляти тільки но я приїхав до бункера клану Скріншот/відео від свого обличчя: (скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube) Тайм-код: 0:00
В відео даже не видно як він помер, а скрін як його убили уже як мінімум 70 сек назад!
Скріншот/відео від свого обличчя: (скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)
Тайм-код: