Розглянуто Доступ к своим статьям

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артембмв Мерс

Новий гравець
Реєстрування
7 Сер 2024
Дописи
0
Реакції
0
Бали
4
Добрый день. Зделайте чтобы сам игрок имел доступ к своим статтям. Сегодня я зашел в полицию чтобы добровольно отсидеть за штрафи а посадили на 1.20 а за что я немогу посматреть. Зашел в выходной поиграть а тут такое, хочется выйти из игры. Или поставте какойто терминал в полицейском участке чтобы можно было смотреть свои стати. А било такое что штрафи перевысели 300000тыс. долго искал полицейских чтобы посадили, на то время было 11.00 часов дня. Вы скажете не нарушай но в игре много дитей они гоняют,как в такой игре непоганять и нарушают. Я много дальнобою и штрафи тут нахватать можно быстро. Я согласен наказывать надо и приучать к порядку но я думаю не в этой игре. С уважением ВОВКА МЕРС.

Ксандер Каліванов

la fin des haricots
Активний гравець
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
1,105
Реакції
732
Бали
253
Вітаю, розберу ваше звернення по пунктах:
1. Ви можете запропонувати вашу ідею щодо перегляду своїх розшуків у ЦЬОМУ розділі. Якщо ви чітко розпишете свою ідею та зробите гарне оформлення теми - зможете набрати достатню кількість голосів для розгляду від тестерів.
2. Якщо ви знаєте який у вас розшук, проте не знаєте що саме він означає, ви завжди можете переглянути
ЦЮ ТЕМУ (ви не вказали на якому сервері граєте, тому я прикріпив посилання з 05 серверу на свій розсуд)
3. Якщо у вас сума штрафів перевищує 300.000 грн, то ви не зможете відсидіти за них ніяким шляхом: ні через кнопку у відділку НПУ, ні через адміністраторів, ні через поліцейських. Лише можливо сплачувати їх.
4. Наша гра зроблена не для "погоняти", а для того, щоб спробувати себе у будь-якій ролі, від бандита до поліцейського, від будівельника до президента. Все залежить лише від вас. Зрозуміло, що зробити гру повністю схожу на реальність неможливо, проте реалізм все одно присутній. У реальному житті ви також будете отримувати штраф на проїзд на червоне та на вантажівці не зможете таранити всі автівки на великій швидкості.

5. Якщо ви працюєте далекобільником, то ви можете просто елементарно зупинятись на червоне світло та зменшувати швидкість вантажівки, коли проїжджаєте поруч з швидкісним радаром поліції. Ви витратите більше часу на один рейс, проте вам не доведеться тратити ваші гроші на штрафи та ваш час на відбуття сроку у ІТТ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі