Розглянуто До Валерії Тимошик

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Рейн Трепсайз.

Новий гравець
Реєстрування
21 Жов 2023
Дописи
2
Реакції
4
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора:lera_kl1
  2. Особистий нікнейм: Рейн Трепсайз
  3. Суть скарги:Я звертаюся до вас із проханням розглянути ситуацію, що сталася з моїм обліковим записом. Мій акаунт був заблокований без жодних вагомих підстав із формулюванням "Обхід блокування". Хочу наголосити, що я не здійснював жодних дій, які могли б бути класифіковані як порушення правил платформи, зокрема обходу блокувань.Також зазначу, що я не мав інших акаунтів, які перебували в блокуванні. Мій обліковий запис завжди використовувався відповідно до правил, і я дотримуюся усіх вимог, встановлених платформою.
    Мені дуже подобається гра Ukraine GTA, і я отримую велике задоволення від участі у вашій спільноті. Саме тому це блокування стало для мене неприємним і несподіваним моментом. Прошу уважно розглянути цю ситуацію.
    Окремо хочу звернути увагу на дії ЗГА Пані Вікторії, яка, можливо, неправильно інтерпретувала ситуацію. Я прошу провести перевірку її рішення, щоб забезпечити справедливість і відповідність дій ЗГА правилам платформи.
    Щиро дякую за ваш час і увагу до цього питання. Сподіваюся, що це непорозуміння буде вирішено, а мій акаунт відновлено. У разі потреби готовий надати будь-які додаткові дані чи пояснення.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тиць
  5. Дата походження:19.11.2024

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі