Розглянуто До Владислав Хевву

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Вайб

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Чер 2024
Дописи
135
Реакції
57
Бали
31
1.нікнейм адміністратора:
2.особистий нікнейм: Макс вайб
3. Суть скарги: було діло що я обманув чувака але після того я сказав що верну через пару днів в діскорді я це писав, ну це вже менше з тим, Владислав Хевву можете звʼязатися зі мною в телеграмі я вас всі запитання запитаю і ми вирішимо цю проблему бо сидіти в бані по айпі тим більше я не хочу пойміть мене і да я з вами окремо поговорю чому саме мене заблокували по айпі не відомо на скільки!!!! Тому що діють правила також і для адміністраторів і ви повинні їх виконувати і підчинятися тим правилам, Я хоть і не адміністратор но я знаю що повинні адміністратори робити коли людина обманула грався до 1кк а я обманув гравця всьоголиш на 500к добре я верну ті 500к але ви зі мною звʼяжіться в тг бо тому що це не нормально якщо ви всіх баните до 1кк на 15-30 днів залежить на скільки гравець обманув то мене нащо блокувати по айпі??? У мене таке питання я не можу ні наявний сервер зайти якщо 15 днів то 15 днів якщо 30 то 30 днів а не по айпі не відомо на скільки я то верну гроші як ви мене розблокуєте але я одного зрозумітине можу чого ви всіх на невеликий термін а Максима не щасного на великий термін за якихось 500к
4. Фото/скірншот: в телеграм скину
5. Дата подачі: 17.06.24
6. Мій телеграм: @tiktakpot, прошу звʼязатися зі мною!

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець! Зв'яжіться зі мною в телеграмі або діскорді - @volkovws

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі