Зачинено До ГА або керівництва проекту// незрозуміла відмова в оскарженні та неприязнь

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Капік Єгор

Козак
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
7
Реакції
8
Бали
6
1. Єгор Капік
2. Вікторія Кизима
3. Вітаю шановна адміністрація та керівництво проекта! Сталася досить дивна та конфузна ситуація щодо мого блокування. Справа в тому, що даний бан це перше моє серйозне покарання, до цього я не мав серйозних порушень. Я щиро розкаявся, та навіть попросив вибачення в того кого я образив, і гравець прийняв мої вибачення. Але чомусь, пані Вікторія проігнорували той факт що це перше моє порушення, проігнорувала моє щире каяття, та найцікавіше, я подав не одне оскарження, навіть оскарження гравця КОТРИЙ ВИБАЧИВ МЕНЕ, розглянула чомусь пані Вікторія, а не пане Берлінов. І виникає питання, невже пані ЗГА так не хоче мого розблокування, можливо це через мій новопридбаний гараж, на який хочуть зробити аукціон як він злетить🧐?

Ще що дуже цікаво, що пані Вікторія прийняла оскарження інших гравців, за досить серйозне покарання. Наприклад: розпал міжнародної ворожнечі, образа проекту, прохання гравця оскаржити мене.

Але все рівно, я знову прошу вибачення у адміністрації, та впершу чергу у гравців і самого Іллі Доценка, що образив його рідних, та показав іншим гравцям поганий приклад, адже з моєї сторони це була неповага.

P.S: можливо є такий варіант, що через 7 днів мене розблокують щоб я оплатив гараж, та я далі відбував покарання?

З повагою, до керівництва проекту
4. -
5. 20.02.2026

Останнє редагування:

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,420
Реакції
994
Бали
253
Вітаю!

Наразі у вашому оскарженні було відмовлено, оскільки образа рідних вважається критичним порушенням правил, та вам було видано мінімальний термін.

Іншим гравцям було скорочено термін покарання, оскільки воно було видане давно, вирішили надати їм шанс на виправлення.

У вашому випадку наразі рішення залишається без змін - в оскарженні відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі