Відмовлено До блащини…

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Maksvaib

Новий гравець
Реєстрування
16 Чер 2024
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
1. Нікнейм адміністратора: Андрій Блащина
2. Ососбистий нікнейм: Макс Вайб
3. Суть скарги: Андрій, вибач мене будь ласка я був не правий все осознав не тримай на мене обіду я був тоді на емоціях коли тебе обзивав я забераю всі свої слова назад, обіцяю більше такого ні коли не повториться, хочу щоб ти розблокував акаунт Макс Вайб на якому я забенений на 6к дні за оск адміністратора до оск на форумі, прийми мої щирі вибачення я дуже про це жалію обіцяю більше нікого не оскну і не обманю а якщо обманю або оскну адміністрацію заблоковуйте сірійний номер, я ніколи такого не зроблю чесне можете за мною слідкувати но такого більше не повториться😪😭 можете не розблоковувати акаунт Максуха Вайб я дуже багато вклав в акаунт Макс Вайб, хочете заюеріть все майно з Максухи Вайб і передайте гравцеві Віталій Мирний в честь вибачення хочете собі залиште, але будь ласка дайте останій шанс і розблокуйте Макс Вайб, ми можемо звʼязатися в дізкорді і все мирно обговорити без конфліктів і всяких обзивань!
4. Фото/скріншот: заблокували за до оск на форумі….
5. Дата подачі скарги: 30.10.24

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Ви отримуєте покарання за порушення правил форуму

2.6.1
Другий форумний аккаунт, який ви створюєте для оскарження бану може використовуватися ЛИШЕ для оскарження бану, ви не можете писати скарги на інших гравців з другого аккаунту. | Перманентне блокування.
Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі