Відмовлено До га зга, поговоріть вже з даним адміністратором, доречі на нього багато скарг

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артімка Ультрас

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
178
Реакції
59
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Назар Іценко
  2. Особистий нікнейм: Артімка Ультрас
  3. Суть скарги: на відео все чітко видно, дані гравці мене вбили, багоюз було видно на відео, а адмін взяв і закрив скаргу, даже не відкинув за дм (війни кланів нема), поговоріть з даним адміністратором та видайте покарання, так, як на нього вже багато скарг, і ще прикріплю фото, де він відкидує мене за втручання в рп ситуацію, хоча скарга була даже не на мене, і мене на відео Чі форумі про втручання не було!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Дм-багоюз.315332/

Вкладення

• image.jpeg
    image.jpeg
    158 Кб · Перегляди: 44

Назар Іценко

Західна Україна 02
Активний гравець
Реєстрування
27 Бер 2023
Дописи
987
Реакції
170
Бали
103
  1. Нікнейм адміністратора: Назар Іценко
  2. Особистий нікнейм: Артімка Ультрас
  3. Суть скарги: на відео все чітко видно, дані гравці мене вбили, багоюз було видно на відео, а адмін взяв і закрив скаргу, даже не відкинув за дм (війни кланів нема), поговоріть з даним адміністратором та видайте покарання, так, як на нього вже багато скарг, і ще прикріплю фото, де він відкидує мене за втручання в рп ситуацію, хоча скарга була даже не на мене, і мене на відео Чі форумі про втручання не було!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Дм-багоюз.315332/
Вітаю шановний гравець, після того як вас було випадково посаджено до деморгану, я вас моментально звідти випустив і видав покарання іншому гравцю.

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Адміністратор вірно розглянув скаргу.

Відео розпочинається з моменту, де ви їхали зі сторони вашого подальшого місця вбивства уже з механічними пошкодженнями транспорту, а отже на відеодоказі не розкривається повністю ситуація. Можливо з вашого боку були присутні провокації. Щодо покарання, яке вам видали помилково, адміністратор одразу зняв вам покарання.

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі