Розглянуто До зміни ніку )

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Гослінг

Козак
Реєстрування
2 Тра 2026
Дописи
4
Реакції
1
Бали
8
1. Нікнейм адміністратора: Василь Голобородько
2. Особистий нікнейм: Василь Голоборотько
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністрація! Отримав блокування акаунта з причиною «до зміни ніку».

Хочу роз'яснити ситуацію: я вказував нікнейм Василь Голоборотько (через "ть") без жодного умислу копіювати адміністратора, видавати себе за нього чи створювати фейк-акаунт. Це був звичайний збіг та прикра помилка з мого боку.

Повністю згоден з тим, що нікнейми дуже схожі й це може вводити інших гравців в оману. Я готовий змінити нікнейм на новий повністю RP-нік: [COLOR=rgb(84, 172, 210) Новий нік придумай

[QUOTE]
Оскільки наразі акаунт заблокований, а також я не маю змоги придбати донатну валюту (карбованці) для самостійної зміни через магазин, дуже прошу адміністрацію піти назустріч та змінити мені нікнейм за допомогою адміністративної команди (або тимчасово зняти бан для зміни).
[/QUOTE]

Заздалегідь дякую за розуміння та допомогу!

4. Докази (скріншот покарання):
photo_2026-08-09_21-27-06.jpg

5. Дата походження: 09.08.2026

Гослінг

Козак
Реєстрування
2 Тра 2026
Дописи
4
Реакції
1
Бали
8
1. Нікнейм адміністратора: Василь Голобородько
2. Особистий нікнейм: Василь Голоборотько
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна адміністрація! Отримав блокування акаунта з причиною «до зміни ніку».

Хочу роз'яснити ситуацію: я вказував нікнейм Василь Голоборотько (через "ть") без жодного умислу копіювати адміністратора, видавати себе за нього чи створювати фейк-акаунт. Це був звичайний збіг та прикра помилка з мого боку.

Повністю згоден з тим, що нікнейми дуже схожі й це може вводити інших гравців в оману. Я готовий змінити нікнейм на новий повністю RP-нік: Денис Комишенко

Оскільки наразі акаунт заблокований, а також я не маю змоги придбати донатну валюту (карбованці) для самостійної зміни через магазин, дуже прошу адміністрацію піти назустріч та змінити мені нікнейм за допомогою адміністративної команди (або тимчасово зняти бан для зміни).

Заздалегідь дякую за розуміння та допомогу!

4. Докази (скріншот покарання): https://postimg.cc/S2Jm5PXw
5. Дата походження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі