Розглянуто До нього жодни | R-4240

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕻𝖆𝖛𝖑𝖔_𝕲𝖔𝖑𝖉𝖒𝖆𝖓

Поважний гравець
Реєстрування
7 Чер 2026
Дописи
47
Реакції
116
Бали
32
1. Ваш нікнейм: Павло Голдман
2. Нікнейм порушника: Олег Моррісон (107535)
3. Назва клану порушника: Oxford
4. Суть скарги: Звертаюся до слідкуючих за неофіційними організаціями або ЗГС з проханням серйозно розглянути факт грубого, неадекватного та систематичного порушення правил серверу з боку гравця Олега Моррісона та його компанії.
21.08.2026, під час мого перебування на території б/в ринку (яка є Зеленою Зоною), я заїхав просто подивитися авто, гравець Олег Моррісон, діючи з явно вираженим хуліганським умислом, підбіг до мене та розпочав цілеспрямоване цькування, переслідування та масове порушення правил.
Обґрунтування порушень згідно з регламентом правил UKRAINE GTA:

1. Образи, суцільний мат та погрози розправою (п. 5.9, п. 5.10, п. 5.11.п. 5.8): Гравець крив суцільним матом, поводився вкрай неадекватно та тричі наполегливо закликав мене покинути безпечну територію зі словами: "пішли вийдемо з зз я тобі ї***о розібю так мені легше стане". Дана фраза є прямою погрозою завдання шкоди ігровому персонажу, відвертим безпрєдєлом та свідомою провокацією на конфлікт у ЗЗ.
    Примітка: Наявність війни між нашими кланами регулюється перестрілками у дозволених місцях, але не дає гравцеві жодного права крити матом, висловлювати подібні погрози та влаштовувати провокації в Зеленій Зоні.
  2. Приниження гідності та нецензурна лайка (п. 5.11, п. 5.9): Війна кланів — це не виправдання для грубого приниження людської гідності. Гравець вдався до відвертого цькування, порівнюючи мене з собакою (промовляв "послушний" та імітував приманювання собаки), а також вживав нецензурні та вульгарні висловлювання інтимного характеру на мою адресу.
  3. Видача себе за іншого гравця з метою осквернення та приниження честі (п. 5.11, п. 5.15): Гравець публічно стверджував, що він нібито є іншим гравцем (Мірай Соната). Це було зроблено навмисно, щоб осквернити її ім'я та принизити гідність як її, так і мого персонажа. Супроводжуючи це сексистськими, брудними та вульгарними звинуваченнями, гравець цілеспрямовано паплюжив ділову репутацію та честь дівчини.
  4. MetaGaming (п. 5.1): Використання інформації з реального життя в ігровий голосовий чат (фрази на кшталт: "ти фрапсик включив вже"), що руйнує RP-процес та заборонено за будь-яких умов.
Систематичні порушення та шкода репутації проєкту:
Демонстративна, неадекватна поведінка Олега Моррісона і його компанії повністю неадекватних людей в людних місцях прямо шкодить репутації UKRAINE GTA. Всі його дії мають систематичний характер — він регулярно порушує правила, заважає гравцям нормально грати і тим самим принижує репутацію проекту, бо ніякого бажання грати з такими особами немає. Той факт, що двох його близьких соратників по клану вже відправлено в бан, абсолютно нічому його не навчив — гравець принципово не робить висновків, продовжує ще гірше крити матом і вчиняти грубі порушення.
Зважаючи на сукупність порушень, зловживання правил серверу, неадекватність, суцільний мат, погрози, шкоду репутації проєкту та систематичний характер дій, прошу застосувати до Олега Моррісона суворе покарання​
Підтвердженням їх неадекватності є скарги нижче:
Скарга
Скарга
Скарга
Скарга

Таймкоди:
0:01 – цілеспрямована провокація.
0:01 – образа.
0:05 – знову образа, мат та неповжне ставлення.
0:08 – MG, нема слів, їм напевно дуже подобається отримувати покарання, це жесть.
0:11 – у своїх ганебних діях ще прикривається адміністрацією.
0:18 – образа та неповажне ставлення.
0:27 – чергова образа.
0:46 – неадекватні висловлювання.
0:59 – знову провокація, я відходжу він знову починає, неадекват повний.
1:00 – свідома видача себе за іншого гравця, якого взагалі ніде не було поруч з метою приниження його гідності та жорсткого оску.
1:10 – знову провокує, я намагаюся від нього піти.
1:11 – мат.
1:16 – приниження гідності.
1:30 – образа.
1:33 –
2:01 – приниження гідності, неадекватні вислювлювання.
2:10 – знову видає себе за іншого гравця навмисно з метою приниження та образ.
2:22 – знову видача.
2:38 – неадекватні висловлювання.
2:49 – образа сексуального підтексту.
3:01 – недекватні висловлювання.
3:12 – образа та нецензурна лексика.
3:39 – знову образа, мат.
3:56 – чергова навмисна провокація.
3:58 – образа.
4:03 – мат та образа сексуального підтексту.
4:12 – образа, мат.
4:23 – образа, мат.
4:40 – мат.
4:49 – знову образа, неадекват.
4:58 – неадекватні висловлювання.
5:02 – образа гравця, який взагалі ні дочого.
5:44 – завуальована погроза порушувати правила.
5:52 мат.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
https://www.youtube.com/watch?v=7J9hUPKjvlM
6. Дата порушення: 21.08.2026

Адам Квенті

ЗГС Неоф | Північна Україна (04)
Куратор лідерів
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
1,328
Реакції
512
Бали
409
Вітаю!
Переглянувши вашу скаргу,виношу наступний вердікт:
Гравець Олег Моррісон [107535] отримає покарання у вигляді Блокування акаунта на 5 днів
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі