Лєра Штурм
Новий гравець
- Реєстрування
- 27 Лип 2025
- Дописи
- 5
- Реакції
- 4
- Бали
- 6
Я Лєра Штурм граю в юкрейн гта ,мені дуже подобається ваш проєкт але я маю втрату грошей які заробляла за великий період часу і мені дуже прикро чути у відповідь : нажаль ми не можемо гарантувати повернення грошей які зараз ставлять під сумнів дотримання тих самих загальних правил
6.42.3. NonRP шахрайство від 500-а тисяч. | Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) та Бан 14 - 30 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом
Я втратила разом з цими коштами віру в справидливість та шану до гравців вашого сервера.
Тому прошу взяти до уваги що я заробляла кожну копійку чесно і не займалась ніякими махінаціями мене ввели в оману як це було зафіксовано у моєму попередньому зверненні до адміністрації
.Я також написала прохання повернути лише мої гроші які в мене вкрали шляхом обману я не прошу більше лише мої.
6.42.3. NonRP шахрайство від 500-а тисяч. | Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) та Бан 14 - 30 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом
Я втратила разом з цими коштами віру в справидливість та шану до гравців вашого сервера.
Тому прошу взяти до уваги що я заробляла кожну копійку чесно і не займалась ніякими махінаціями мене ввели в оману як це було зафіксовано у моєму попередньому зверненні до адміністрації