Розглянуто До уваги Керівника Ukraine GTA — пана Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лєра Штурм

Новий гравець
Реєстрування
27 Лип 2025
Дописи
5
Реакції
4
Бали
6
Я Лєра Штурм граю в юкрейн гта ,мені дуже подобається ваш проєкт але я маю втрату грошей які заробляла за великий період часу і мені дуже прикро чути у відповідь : нажаль ми не можемо гарантувати повернення грошей які зараз ставлять під сумнів дотримання тих самих загальних правил
6.42.3. NonRP шахрайство від 500-а тисяч. | Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) та Бан 14 - 30 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом
Я втратила разом з цими коштами віру в справидливість та шану до гравців вашого сервера.
Тому прошу взяти до уваги що я заробляла кожну копійку чесно і не займалась ніякими махінаціями мене ввели в оману як це було зафіксовано у моєму попередньому зверненні до адміністрації
.Я також написала прохання повернути лише мої гроші які в мене вкрали шляхом обману я не прошу більше лише мої.

Володя Мельник

ГА 01 на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2024
Дописи
1,096
Реакції
554
Бали
198
Вітаю

Ви отримали компенсацію коштів які шахрай не встиг витратити,
правило на яке ви вказали гарантує конфіскацію майна в шахрая но ніяк не може гарантувати повне повернення коштів так як ви не покликали адміністратора для слідкування за обміном та моментальної видачі покарання в разі порушення,

замість вище описаних дій ви вирішили піти на ризик та в разі чого звернутись зі скаргою на форум,
тим самим за час подання та розгляду скарги шахрай встиг витратити частину коштів - в такому випадку ми не можемо гарантувати вам повернення коштів.
Радимо вам в подібних ситуаціях звертатись до адміністрації в /report, щоб у разі порушення шахрай одразу отримував блокування та не мав можливості витрати кошти

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі