Розглянуто Дрейк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лука Архангел

Старий | Північна Україна [04]
Активний гравець
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
638
Реакції
424
Бали
123
Адреса
Kropyvnytskiy
1. Ваш нікнейм: Лука Архангел [ 10331 ]
2. Нікнейм адміністратора: Денис Дрейк [ ID - НЕ ЗНАЮ ] **USERNAME**
3. Суть скарги:
Прокинувся - думав забігти пограти до гри а тут бачу деморган причина PG / by Дрейк , цікаво даже за що це.
- Можливо ситуація була , коли по мені почав стріляти не ворожий клан , пробив мені всі колеса двоє гравців перекрили мені дорогу я виходжу вони відкрили вогонь і я їх вбив ( самозахист ) но не буду ж я дивитись як стріляють в мене і вбивають без IC причини - я коли ще даже їхав , викликав Адміністратора він - я йому і сказав тощо самозахист і.т д написав у відповідь " + " дуже довго покарання видає і не знаю чи тим гравцям він видав покарання. Попрошу видати компенсацію та Адміністратор отримає дисциплінарне стягнення.

6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.

6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин
Примітка: 1 гравець держ. орг. = 2 гравцям неоф. орг.

Давайте ми ж почнемо душити сервер весь за це - дивитись як їздять і з нічого відкривають вогонь а ти будеш дивитись в неоф і нічого не робити.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): бам бам

5. Дата порушення: 10.01.2026

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,520
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

Із адміністратором була проведена бесіда, надіємось подібних ситуацій не буде повторюватись.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі