Розглянуто Дрейфович

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вован гроза

Поважний гравець
Реєстрування
19 Сер 2023
Дописи
122
Реакції
146
Бали
46
*Нікнейм адміністратора:Артем Дрейфович
Особистий нікнейм:Вова Устінов
Суть скарги: суть скарги така був сльот і під біг Сакура на медку котеджа, Адмін сказав шо він стоїть не на метке, хотя там чотко видно що він на метке Тут.потом прийшов гравець і петає чи можно стоять, Адмін каже ні петаня до Адміна чого Сакуру некікали ? за 1.12. Заборонено стояти на мітці ловлі майна. | Респавн !
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тут
Дата походження:02.01.25

Сакура Мерссі

Поважний гравець
Реєстрування
17 Лис 2023
Дописи
254
Реакції
142
Бали
46
Шановний га зга чітко можна побачити як мітка мене не чіркає імено зелений домік откат з моєї сторон можу надати теж просто на цьому котеджі мітка стоїть чуть інше тому я став там і так як це не було порушенням також проходу на мітку я не мішав мітка сама по собі велика її діапазон роботи тому я рахую що гравці просто обідились на те що я зловив так як я раніше ловив багато котеджів вони просто придумують порушення яких немає а там де адміністратор казав що не можна ставати там де я бо там реально не було де стати ось доказ як стала людина там і її кікнули тут також ось доказ як стояв тутя і можна побачити що деякі гравці стоять блишче до мітки чим я правело 1.12. я не як не порушив

Сакура Мерссі

Поважний гравець
Реєстрування
17 Лис 2023
Дописи
254
Реакції
142
Бали
46
Також скарга на половину від 3 лиця а сам автор порушив правило 1.13 тому гравцю стало обідно і він вирішив на писати скаргу і чітко на откаті гравця видно як інший гравец стоїть і мішає людяи які стоять з боку і щей на мітці тому адмін сказав ні не можна

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Ситуація спірна, гравець не стояв саме на мітці, а біля неї, на його доказах це також видно, доступ до мітки був вільний.
1735814450235.png

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі