Розглянуто Дуже цікавий бан.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pandusss18

Отаман
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
81
Реакції
32
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Снайпс
  2. Особистий нікнейм: Пандус Діксон
  3. Суть скарги: Заблокували якоби за дм на сльоті, якого з мого боку не було. Ось доказ того що я не ДМив, як видно на відео сервер дуже чудово працює(ні), і час зльоту був на 24:00, час же на самумо сервері перестрибнув с 58 секунди на 00 відразу без , 59, якщо глянути відео буде видно. В 00 я нажав альт, хоча хотів у 59 секунду якої не було, і як наслідок я жду у 00, меню немає, але я на автоматі жму альт і відразу швидко лкм, щоб прийняти. Але меню не зьявилось і тому якоби один раз ударив когось випадково через це, другей же як видно на відео удар був у нікуди, і це все. Якщо це важається дм на зльоті, то ну це цікаво. Ось саме відео
    . Тайм код : СУПЕР ДМ УДАРІВ по мнению адміна 2:11. чуть раніше якщо глянуть можно побачити що сервер с 58 секунди одразу на 00 пригає.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): .
  5. Дата походження: 19.03.2025р

Владосік Снайпс

♡ | Північна Україна | ♡
Реєстрування
6 Жов 2023
Дописи
526
Реакції
179
Бали
48
Доброго вечора.

Ваше ж відео, надане в скарзі, підтверджує факт порушення. Незалежно від ваших пояснень щодо серверного часу, на відеодоказі видно, що після натискання клавіш ви завдали удару по іншим гравцям. Це і є DM на зльоті, навіть якщо він стався випадково. На зльотах будь-які атаки заборонені, незалежно від обставин, через які вони були здійснені.
Також зазначу, що у всіх інших гравців сервер працював коректно, і жодних подібних проблем не спостерігалося. Із усіх присутніх на зльоті лише двоє гравців порушили правило щодо DM, і це були ви та ще один гравець, які обидва отримали відповідне покарання.

1742339253048.png

Очікуйте відповідь від ГА/ЗГА.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

В будь-якому випадку було порушення правил, всі гравці отримують покарання згідно правил зльоту за удари на зльоті, на перший раз зніму вам блокування, не порушуйте!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі