Відмовлено Дурнєв , Кущовка // Догана

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
81
Реакції
31
Бали
21
Нікнейм адміністратора: Дурнєв
Особистий нікнейм: Рубен Варданян
Суть скарги: Дали догану та jail ( 120 хв ) за їзду по зустрічній смузі та за постріли по автомобілю порушника під час погоні .
Під час патрулювання міста Дніпро та його околиць я побачив порушника та намагався виписати штраф , але він зайшов в мисливські угіддя тим самим пішовши від РП = Прирівнюється до 1.8 - Непідкорення . Скарга №1 ( зверніть увагу на час ) ( по РП запам'ятав номера автомобіля порушника ) . Після того я продовжив патрулювати м.Дніпро та побачив їх автівку яка приїхала сама до мене , порушники сказали , цитую далі "Вы мусора , поняли ? Вы нищие" , закінчив цитату . Я поїхав за ними в погоню та наказав співробітнику відкрити вогонь по авто знаючи що там сидять люди які порушили закон до цього та зупинятись вони не збираються , але при спробі їх затримання вони вкотре Уникли РП вийшовши з серверу , за що мною була написана Скарга №2 , за шо я й поніс покарання через свою необережність обрізавши докази занадто пізно. Далі прикріплюю повну ситуацію
**Клац**
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): **Клац**
Дата походження:
24-01

Останнє редагування:

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Доброго часу доби, шановний гравець, отримали покарання по цій скарзі: натисніть
Догана була видана особисто мною, по передачі ваших порушень від іншого адміністратора.
По перше на вашому відеодоказі не було видно факту погоні, оскільки гравці їхали по зустрічній смузі, та в результаті того що Вас занесло ви в них втаранились, вилізли з авто, та з невідомих причин відкрили вогонь. Жодного попередження, жодної вимоги від Вас почуто не було. За що й отримати покарання за DM car. А в статуті вашої організації вказано:

11) За порушення правила проекту, співробітник буде нести покарання, як за порушення статуту.
По друге, по NonRP витягнули громадянина в якого втаранились.
По третє: на майбутнє розписуйте повну ситуацію в скарзі, для того щоб адміністрація розуміла ситуацію, та прикріпляти повну відеофіксацію зразу, щоб потім її не відправляти в скарги на адміністраторів.

Очікуємо відповідь ГА/ЗГА.

Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
81
Реакції
31
Бали
21
1. Розписав повну ситуацію
2. Я витягнув його з автомобіля не через те що я в нього втранивсь , а через те що в атомобілі був порушник, до того ж не рахую що даний спосіб є NonRp тому , що в реальному житті так можна зробити і для цього не потрібно розбивати вікно щоб відкрити двері ( якщо вони відкриті ) , але друге діло якщо б двері були закриті то потрібно вже було відіграти через
/me вдарив по замочній скважині
/try Замочна скважина зломана ? ( Не вдало )
/me зробив постріл по замончій скважині
/try Двері відчинились ( Вдало )
Це те саме як мені кажуть що потрібно відігрувати тайзер голосом . Питання для чого якщо його і так видно в руках що я його дістав
3. Вибачте , дійсно навіть не подумав ( хотів щоб ви не витрачали свій час ❤️‍? )

Передивився відео в своїй скарзі за яку отримав покарання , мабуть щось з редактором не так було , адже спочатку обрізав відео щоб все видно , але чомусь обрізалось так начебто дійсно погоні не було

Останнє редагування:

Олександр Міракл

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Вер 2022
Дописи
2,979
Реакції
1,012
Бали
213
Вітаю, шановний гравець
Покарання видано вірно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі