Розглянуто Духов Даніїл

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Садовський

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
138
Реакції
49
Бали
33
  1. Нікнейм гравця:Даніїл Духов
  2. Особистий нікнейм: Пашутка Ткаченко
  3. Суть скарги: Я біг собі по дороге,мене взяли в кайданки,мене привезли у поліцію,я попросив посвідчення а ми був відказ,а також працівник СБУ Д,порушив статут,такі як :3.7 Працівник СБУ зобов'язаний в робочому одязі спілкуватися з громадянами виключно державною мовою - покарання - попередження/догана.В правилі міранди сказано що працівник може надавати посвідчення 2 раза,та зачитувати міранду 2 рази.Я попросив посвідчення меня сказали "не хочу" і так раза 3-4
    Правило Міранди — правило, згідно з яким під час арешту людині, яку арештовують, повинні бути роз'яснені її права і вона має відповісти, що розуміє ці права. Все сказане затриманим до цього не може вважатися доказом.

Співробітники Служби Безпеки України зобов'язані зачитати особі правило Міранди під час затримання.
    Текст Міранди:
    Ви маєте право зберігати мовчання. Все, що ви скажете, може і буде використано проти вас. У вас є право на адвоката (якщо ви не можете оплатити приватного, вам буде наданий державний безкоштовно), у вас є право на один телефонний дзвінок та право на послуги перекладача. Вам зрозумілі ваші права?
    Якщо людина не зрозуміла, ви повторюєте останній раз.
    тайм-код:
    00:00-02:00-Везуть у виддилок
    02:00-03:40 в камері допроса
    03:40-04:40 не хоче надавти СЛУЖБОВЕ ПОСВІДЧЕННЯ
    04:40-07:18 каже що йому нічого не буде за то что він не надав посвідчення
  4. Докази (скріншот/відео):тик
  5. Дата порушення:20.12.2024

Даніїл Лаурен♡

?
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2023
Дописи
843
Реакції
1,130
Бали
153
Вітаю шановний ф@нат! Пояснюю свої дії.

1. Затримані за 11.9 КУпАП, а саме "Непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, військовослужбовця". В даному випадку співробітники СБУ входять до складу військовослужбовців.
Визначення терміну військовослужбовець: Військовослужбовець в Україні — це особа, яка перебуває на військовій службі в Збройних Силах України (ЗСУ) або інших військових формуваннях, створених відповідно до законодавства України (наприклад, Національна гвардія, Державна прикордонна служба, Служба безпеки України). Вони є захисниками державного суверенітету, територіальної цілісності та безпеки країни. Відповідно до статті 2-ї, пункту 1 закону "Про Службу безпеки України" СБУ захищає державний суверенітет .

2. З приводу розмови на російському, відповідно до статті 20.2 КУ "В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України.", наголошую, що відповідно до статті 13 КУ, КУ має найвищу юридичну силу, та навіть якщо це і є порушенням статуту, то за це ніяке стягення (в тому числі і дисциплінарне) ми не зможемо отримати, так як даний акт сформований на підставі КУ.

3. Не знаю, де ви таке вичитали, що співробітники ВЗАГАЛІ мають давати вам посвідчення, до того як ви були затримані я вам представився. Також хочу наголосити, що ні в одному НПА не прописано, що взагалі співробітники органу місцевого самоврядування зобов'язані давати вам посвідчення.

4. Опис скарги не дуже зрозумів, але наскільки я зрозумів, ви не почули міранду від мене. На відкаті чітко в чаті видно, що до моменту затримання я вам зачитав міранду.

Очікуємо відповіді від адміністрації!

Реєстрування
19 Лис 2023
Дописи
51
Реакції
67
Бали
23

Вітаю!
Переглянувши відеоматеріал працівника СБУ м.Дніпро Даніїла Духова,виношу вердикт:
Порушень зі сторони працівника СБУ м.Дніпро не виявлено,вас було затриматно згідно статті 11.9
КУпАП.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі