Розглянуто Дякую за швидкі відповіді уже цілий день в бані майже.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Pandusss18

Отаман
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
84
Реакції
32
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора: Владосік Снайпс
  2. Особистий нікнейм: Пандус Діксон
  3. Суть скарги: Бан за дм, по факту нізащо, один місклік в час коли бізнес слетів і все, він парохував як за дм чомусь. Ви або щось з ним робіть або я не знаю, уже другий мій сльот і за таку мєлочь він бане. Що далі? Я не машина щоб все робити без помилок і гарантувати що на слідуючему сльоті випадкого раз чи, 2 не ударю, не можу. Як мінімум ізза того що коли людей багато в одному місці фпс дуже падає, і щоб натиснути можешь пару зайвих раз нажати, бо воно ГЛЮЧЕ.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 25.03.2025
  6. Взагалі вам потрібно зміни правила ловлі, бо я так розумію що з веденням терміну FD, помимо DM(вбивство) у гру, ніхто не добавив правила на цей термін у правила ловлій майна, бо зараз DM та FD це різні речі. Якщо DM зараз вбивство, то за що він взагалі саде??? Він або зловживає цим терміном і застарілими правилами, або звісно я можу повністю помилятся як завжди. В любому випадку прохання добавити термін FD у правила сльотів, і відповідні правила до нього і покарання, я рахую неправильним карати за FD, як за DM в любому випадку. Тим більше якщо це було випадковий удар або два, тобіш місскліки.
  7. Дуже подобается що стільки чекаю, через якусь не дуже порядну людину яка своїми повноваженнями адміністратора, людей наказує майже нізащо . В попередній темі написав "правильно", як цього требував адміністратор, бо це дуже важливо, але ніхто не реагує, добре, пришлось нову создавать.окей. ДЯКУЮ адміністрації за шикарний опит гри на Вашому проекті доречі. "Якісна" підримка адміністрації доречі. Навіть незнаю, що добавити доречі. Просто доречі.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю

Зняв вам блокування на перший раз, не порушуйте!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі