Відмовлено Діана Келлер // Не згоден з вердиктом

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джошуа Кензо

Активний
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
355
Реакції
195
Бали
46
1. Діана Келлер
2. Джошуа Кензо
3. На скарзі був повний фрапс який є в мене в наявності, якщо в людини є повна ситуація то нехай після отримання покарання напише скаргу на адміністрацію, а саме: Оскарження покарання. Адже попереду я приїхав до цих двух людей на бвм м8, постояли в афк, вони двоє сіли на мото та пасажир вистрелив декілька куль по мені, потом людина починає їхати, а Саня Лондон говорить фразу "Та це ****************************, Джошуа" тобто говорячи про людину яка стреляла, потім коли людина впала з мотоциклу я побіг бити його кулаками, але в мене почав стріляти Саня Лондон. Та прошу звернути увагу що в скарзі був присутній коментар 3-ьої особи яка була безкарна. До речі, людина говорить що я попереду стріляв та провокував, але в мене навіть зброї немає, і якщо людина щось має проти мене, то нехай пише скаргу на мене, якщо там дійсно я стріляв то карайте.
4. скарга
5. 06.10.2023

1696606924298.png

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Згодний з рішенням адміністратора, обрізаний фрапс ми не можеми прийняти так як неможливо встановити з чого саме розпочався конфлікт так як на вашому відео видно що до цього між вами щось відбувалось.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі