Відмовлено Діана Келлер/ Не компитентний розгляд скарги/ Для ГА та ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
87
Реакції
192
Бали
36
Нікнейм адміністратора: Діана Келлер
Особистий нікнейм: Іван Шампуревич
Суть скарги: Вітаю. По цій скарзі, я отримав покарання варн за dm car , використання анімації з метою приниження гідності людини та пропокації. Почнемо з dm car - згоден з покаранням. Використання анімації з метою принижння гідності ЛЮДИНИ - автомобіль це не жива людина, та я не міг принизити її гідність аж ніяк . Принизити гідність Дени Райского я не збирався, він може підтвердити, що не ображається на мене. Та зауважу, що навіть цю анімацію я використав на одну секунду. Чи можливо я принизив гідність власника авто, якого не було поруч і він не бачив як я її використав. Та навіщо тоді додавати анімки в гру, якщо за будь яке їх використання , НАВІТЬ НА МАШИНІ ви видаєте покарання. Тепер провокації - я не розумію, як я міг спровокувати будь кого, якщо власників авто не було навколо і ми їх не бачили навіть та не знали чиє це авто . У нашого клану немає бази даних, тож навіть по рп я не мав змоги про це дізнатись . На відео чітко видно, що ми приїхали і побачили людей коли вони вже почали нас викидати з авто та хотіли одразу поїхати але вони відкрили вогонь. Тож я не бачу тут провокацій для нашого вбивства. І останнє , на відео знаходяться модератор для лідер клану, які обидва по мені відкрили вогонь, це видно на таймкоді 1:13 та по виліту куль. Або ж просто подивитись, на те як швидко ламається авто та зникає моє хп, так швидко це фізично не можливо від стрільби однієї людини. А клан отримав попередження . Прошу перерозглянути скаргу.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга
Дата походження: 02.03.2024

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,194
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
Вітаю!
Так як скарга, стосується мене та мого клану, хочу внести коректив.
Автором скарги було написано, що
"І останнє , на відео знаходяться модератор для лідер клану, які обидва по мені відкрили вогонь, це видно на таймкоді 1:13 та по виліту куль. Або ж просто подивитись, на те як швидко ламається авто та зникає моє хп, так швидко це фізично не можливо від стрільби однієї людини."

Отже, на відео автора, не видно, щоб модератора клану Тохіс, а саме Деня Шухевич, вів стрільбу. На відео, при тому ж тайм-коді 1:13 видно, як даний гравець тільки вилазить з авто, на відео не озброєним оком видно дану анімацію, виходу з авто.

Щодо питання, "бо ж просто подивитись, на те як швидко ламається авто та зникає моє хп, так швидко це фізично не можливо від стрільби однієї людини." То доповню, що це діло прицільної майстерності ведення вогню. Також на відео чітко видно, що трасер патронів, летить лише з моєї сторони.

Останнє редагування:

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,188
Реакції
527
Бали
198
Вітаю.
Покарання видано вірно, в будь-якому разі warn залишається.

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі