Розглянуто Діана Келлер // Оскарженя Бану// Для Га-ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Аналитик Тюбикович

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
986
Реакції
930
Бали
213
1. Діана Келлер
2. Євген Набанов
3.
Я Євген Набанов був заблокований позавчора, отримав бан на 15 днів за погрози зливу фракції на цій скарзі! Дуже прошу вибачення за скоєне мною я не правильно виразився та одразу перефразував, я мав на увазі що хочу на держ портал закинути відео яке в мене дуже багато накопилися за 7 днів, а не обдумавши що я хочу сказати, я сказав : "подивишся форум я там чоловік 10 солью сьогодні" а через 2 секунди я перефразував що "подивишся форум я на ваших НПУ сьогодні 10 фрапсів викладу" тому я зробив дуже велику помилку і щиро прошу вибачення! Також я відповідях на скарзі сказав що я неправильно виразився, та я не вважаю зливом якщо я хотів викласти багато скарг на порушників! Та хочу сказати що я за весь час не мав багато порушень та не був у бані! Прошу будь ласка оскаржити бан! Дякую!
4. тут
5. 29.08.2023

Останнє редагування:

Діана Келлер

Неоф 01💔
Активний гравець
Реєстрування
26 Бер 2023
Дописи
1,544
Реакції
820
Бали
213
Вітаю, шановний гравець.
Ви були покарані за прямі погрози зливу, як ви стверджуєте <<неправильно виразились>>.
Але навіть після блокування акаунту подальші ваші дії нагадують невдалі спроби зливу, які помітив вже не один Адміністратор за вами, приклади скарг:
Скарга на полковника НПУ-Х за доказами від 3-го лиця.
Скарга на полковника НПУ-Х з минувшим терміном подачі.

Очікуйте відповіть ГА/ЗГА.

Аналитик Тюбикович

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Сер 2023
Дописи
986
Реакції
930
Бали
213
Вітаю, шановний гравець.
Ви були покарані за прямі погрози зливу, як ви стверджуєте <<неправильно виразились>>.
Але навіть після блокування акаунту подальші ваші дії нагадують невдалі спроби зливу, які помітив вже не один Адміністратор за вами, приклади скарг:
Скарга на полковника НПУ-Х за доказами від 3-го лиця.
Скарга на полковника НПУ-Х з минувшим терміном подачі.

Очікуйте відповіть ГА/ЗГА.
Вітаю, як я вже сказав не один раз (це була помилка) також її я через декілька секунд виправив! Всі ми колись робили помилки я впемнений у цьому! Та після моїх дій я перед полковниками НПУ дуже вибачився! та якщо я б хотів когось злити зробив це раніше, та в мене зараз є 10+ порушень з боку НПУ та з боку полковника але я ж не викладую, та по моїх словах я сказав не правдиву інформацію а саме це : "подивишся форум я там чоловік 10 солью сьогодні" як можна подивитися по держ порталі, я кидав тільки декілька скарг на СБУ та НПУ, і якщо все порахувати то там не буде 10 скарг, і мої слова не є тим тоді! Та якщо б я хотів когось злити яб зробив це раніше і в один день, щераз перед усіма прошу вибачення! Дякую!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі