- Реєстрування
- 13 Лис 2022
- Дописи
- 822
- Реакції
- 1,121
- Бали
- 153
- Нікнейм адміністратора: Діана Келлер
- Особистий нікнейм: Лайт Ягамі
- Суть скарги:
Шановна адміністрація проєкту Ukraine GTA
Я звертаюся до вас з проханням переглянути рішення про блокування гравця за розпал міжнаціональної ворожнечі на 10 днів за цією скаргою. Хочу наголосити, що не маю жодних претензій до адміністратора, який прийняв це рішення.
Проте, я спостерігаю, що інші адміністратори за подібні порушення блокують гравців на значно триваліший термін, до 6000 днів. Я вважаю, що таке рішення більш ефективно демонструє серйозність подібних порушень та сприяє підтримці дружнього та безпечного середовища для усіх учасників.
Тому прошу вас переглянути це покарання та врахувати можливість застосування більш тривалого блокування відповідно до практики, яку застосовують інші адміністратори.
Я хочу додати, що гравець, який був заблокований за розпал міжнаціональної ворожнечі на 10 днів, є лідером клану "Squeeze" на 04 сервері. Враховуючи його вплив на групу та можливість впливати на інших гравців, я вважаю, що доцільно також застосувати покарання до цілого клану.
Поведінка цього гравця, яка свідчить про бездіяльність та нехтування правилами серверу, не повинна залишатися без належного реагування. Тому я закликаю вас розглянути можливість застосування покарання до клану "Squeeze" на 04 сервері, щоб підкреслити серйозність порушень правил гри та забезпечити рівність перед законом для всіх гравців.
Скарги, по яким гравці отримували покарання у вигляді 6000 днів блокування
1. Скарга
2 Скарга - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
- Дата походження: 13.03.24