Ірінка Кошеня
scrxll
- Реєстрування
- 16 Тра 2023
- Дописи
- 9
- Реакції
- 9
- Бали
- 3
- Нікнейм адміністратора: Діана Келлер
- Особистий нікнейм: Ірінка Кошеня
- Суть скарги: Я написала скаргу на гравця за DM in ZZ, після чого в коментарях мені пояснили, що по машині почали стріляти ще до чого як я потрапила на територію ЗЗ. На моєму відео не чути звуків попадання по машині і зрозуміло з мого діалогу, що я не розуміла що хтось стріляє, тому я порахувала це як DM in ZZ. Після подання скарги і роз'яснення всіх нюансів, я попросила закрити скаргу, на що мені сказали, що це неможоиво, тому що вона на розгляді. Згодом адміністратор видала гравцю покарання, до чого я відношення немаю. Покарання гравця було оскаржено тик, я з цим згодна, враховуючи всі фактори. Але при перерозгляді скарги, адміністратор видала мені покарання, та моєму клану попередження. Я з цим не згодна, тому що з моєї сторони це не виглядало як ухід в ZZ, а також я просила її закрити, так як побачила, що там немає порушень від гравця.
Для чого тоді мені видають покарання? Думаю, правильним було б закрити скаргу, а не розглядати її як ухід в зз. Також, думаю варто враховувати той факт, що те, що я заїхала на територію ЗЗ було не спеціально, і не з метою скритись, я туди їхала по дефолту. тому я й опинилась там. Також думаю, не варто відкидати той факт, що моя машина була зламана перед самим зз, і зупинити її я не могла, тому те, що я опинилась в зз, це логічний факт.
З врахуванням всіх цих факторів, я рахую, що покарання мені і моєму клану видано неправильно.
Прошу перерозглянути скаргу знову і все таки закрити її, та зняти покарання з мого клану.
P.S основний аккаунт форумний в бані, тому приношу вибачення, що пишу з твінка. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): всі докази в скарзі
- Дата походження: 07.09.2023